Închide meniul

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi. Echipa antrenată de Bogdan Andone a urcat peste Dinamo în clasament

Publicat: 2 februarie 2024, 19:20

Reclamă
FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi. Echipa antrenată de Bogdan Andone a urcat peste Dinamo în clasament

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi

Jucătorii lui FC Botoşani se bucură / Hepta

FC Botoșani a obţinut o victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi, scor 2-1. Golul victoriei a venit în prelungirile partidei. Oaspeţii au condus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Botoşani, Saghiri a trimis pe lângă bară în minutul 9, iar gazdele au replicat prin marea ocazie ratată de Fulop, în minutul 25. Ieşenii au deschis însă scorul, în minutul 28, când Saghiri a înscris cu un şut puternic din marginea careului, relatează news.ro.

FC Botoșani, victorie dramatică în meciul cu Poli Iaşi

Oaspeţii au avut şansa să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, dar portarul Ducan a scos de sub bara transversală, în minutul 45+3, un balon trimis cu capul de Bouhenna. În startul reprizei secunde, Enzo Lopez a marcat în minutul 52, iar golul a fost anulat iniţial de arbitrul Sorin Vădana, însă a intervenit VAR-ul şi după patru minute, golul lui Lopez a fost validat.

Golul victoriei pentru gazde a fost marcat de Mouaddib, în minutul 90+1. Francezul intrase pe teren de doar trei minute şi a adus a treia victorie în ultimele patru etape pentru FC Botoşani, care a părăsit ultima poziţie a clasamentului, trecând pe locul 15, peste Dinamo, cu 18 puncte. Poli Iaşi are 26 de puncte şi se află pe locul 13.

FC BOTOŞANI: Ducan – R. Benzar, Sadiku, Miron, Ţigănaşu – I. Filip, V. Dican, G. David (Mitrov 70)– F. Adams (E. Lopez 46), Fulop (Şeroni 81), E. Florescu (Mouaddib 88). ANTRENOR: Bogdan Andone

Reclamă

POLI IAŞI: Ailenei – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Saghiri, Bordeianu (Fl. Ilie 90+1), Jatoba (Stefanovici 90+1) – L. Mihai (S. Buş 46), Bettaieb (Harrison 81), A. Gheorghiţă. ANTRENOR: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: R. Benzar 57 / Saghiri 67, Bouhenna 90+1

Arbitri: Sorin Vădana – Ferencz Tunyogi, Imre-Laszlo Bucsi – Cristian Moldoveanu

Reclamă 4 / 0/3

Arbitri VAR: Rareş George Vidican – Lucian Rusandu

Observator: Nicolae Marodin

Valeriu Iftime, discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj: „I-am făcut o bucurie domnului Becali!”

Valeriu Iftime a avut un discurs genial după ce Botoşani a bătut CFR Cluj, scor 1-0. Patronul celor de la FC Botoşani e de părere că Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce CFR Cluj a pierdut la Botoşani.

În urma acestui rezultat, Neluţu Varga a decis să îl demită pe Andrea Mandorlini şi să îl aducă pe Adrian Mutu pe banca de la CFR Cluj.

„O să mai demitem, să știți, dacă lucrurile merg așa cum cred eu, mai luăm puncte și de la oameni care nu au crezut că pierd la Botoșani. Cred că ei nu au fost așa slabi, ci am fost noi destul de buni, activi.

Le-am făcut un bine lui Adi Mutu și domnului Becali. Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi, nu m-a sunat, dar sunt convins că i-am făcut o bucurie mare să ia bătaie Clujul, o să mai batem și Craiova, dar și pe el dacă vine vremea.

Dacă bat FCSB-ul e o bucurie imensă, este o frustrare în noi că i-am bătut doar când dormeau, ca să bați FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar”, a spus Valeriu Iftime, conform iamsport.ro.

Reclamă

FC Botoşani a pierdut etapa trecută cu Hermannstadt, cu 2-0, dar în această etapă a obţinut o altă victorie surprinzătoare, contra celor de la Poli Iaşi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și