Închide meniul

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3: „Mi-am ieșit din minți la greșeala lui”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 18:21

Reclamă
Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3: Mi-am ieșit din minți la greșeala lui”

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

Ivaylo Petev / Hepta

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Antrenorul bulgar a vorbit despre meciul din Covasna, acolo unde echipa sa a obținut prima victorie după 5 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La singurul gol marcat de Sepsi, Jovan Markovic a comis o greșeală imensă și a trimis mingea direct în piciorul lui Gabriel Debeljuh, care a marcat fără probleme. Totuși, oltenii au revenit în meci și au ieșit victorioși.

Ivaylo Petev a pus tunurile pe un jucător după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3

Antrenorul de la Universitatea Craiova a menționat faptul că eroarea lui Jovan Markovic l-a scos din minți și că echipa sa a luat foarte multe goluri din cauza erorilor personale.

Totuși, Ivalyo Petev s-a declarat mulțumit, într-un final, pentru că formația pe care o pregătește a plecat acasă cu cele 3 puncte.

„Am repetat și astăzi una dintre greșelile din trecut. Le-am permis să facă 1-0. Important este că am revenit. Cred că a fost un meci plăcut pentru spectatori, nu și pentru antrenori. A fost o partidă deschisă. Au avut și ei ocazii la scorul de 1-1. Dar importantă e victoria! Am dat dovadă de personalitate.

Reclamă

Mi-am ieșit din minți la greșeala lu Markovic! Pentru noi n-a fost deloc bine. Am primit multe goluri din cauza erorilor personale. Dar noroc că am revenit în meci.

Poate acum vom juca cu mai multă încredere. Era și o problemă pe partea mentală”, a spus Ivalyo Petev, la primasport.ro.

Faze controversate în Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, cu Istvan Kovacs la centru

Universitatea Craiova a reușit să puncteze în debutul primei reprize, în cadrul meciului din Covasna, dar reușita a fost anulată de sistemul VAR, pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi însă, Istvan Kovacs a fost protagonistul unor faze controversate. În minutul 19, Debeljuh a fost faultat de Raul Silva, în careu. De asemenea, în minutul 26, Păun a fost lovit cu piciorul de Danciu. La ambele faze, arbitrii din camera VAR nu au intervenit, iar centralul din Carei nu a dictat penalty.

De asemenea, în repriza secundă, Markovic l-a călcat pe Ciobotariu în careul lui Sepsi, dar Istvan Kovacs a dictat penalty în favoarea Craiovei! Totuși, arbitrii VAR l-au chemat la monitor pentru a revedea faza, iar decizia a fost întoarsă.

De asemenea, după această fază a mai existat un moment în care Oteliță l-a ținut de tricou pe Mitriță, iar jucătorul de la Universitatea Craiova nu a mai ajuns la minge. Istvan Kovacs nu a luat nicio decizie, dar penalty-ul a fost dictat abia după intervenția VAR.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică 18:03 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 mai 2024 17:54 „Atitudine incredibilă!” Antrenorul lui Alaves a decis ce urmează pentru Ianis Hagi. Hotărârea luată chiar înainte de EURO 2024 17:43 Decizia luată de galeria Rapidului, după ce Dan Şucu a renunţat la Marius Şumudică. Gigi Corsicanu confirmă: „E datoria noastră!” 17:20 NEWS ALERTMarius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis” 16:40 „Îmi face toată ziua dosare!” Cum l-a numit Gigi Becali pe Florin Talpan: „Acum o să îmi ceară 50.000 de euro” Vezi toate știrile
Citește și