Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu văd pe nimeni să îi bată!” Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 17:39

Reclamă
„Nu văd pe nimeni să îi bată! Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Gică Craioveanu, în timp ce sărută emblema Universității Craiova / Hepta

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1 şi a spus că nu vede nicio echipă capabilă să îi bată pe cei de la FCSB. Totuşi, fostul mare internaţional român a spus că doar Rapid ar putea pune probleme după ce a câştigat toate meciurile în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în derby-ul cu Farul, dar are un avans consistent în fruntea clasamentului. Echipa lui Charalambous are un avans de 9 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi Rapid, echipe ce se vor înfrunta în această etapă.

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Nu văd pe nimeni să îi bată. Singura echipă care pare pe val e Rapid. Nici pe cei de la CFR Cluj nu îi văd inspiraţi ca în anii trecuţi. Poate cu Adi acum, motivaţia e una diferită„, a spus Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Reclamă

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Universitatea Craiova e pe locul 4 în Liga 1, cu 37 de puncte. Echipa patronată de Mihai Rotaru are cu 14 puncte mai puţin decât liderul FCSB.
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:25 „Petardă!” Un cunoscut antrenor român, atac total la adresa jucătorilor de la FCSB! A venit și cu un sfat pentru Florinel Coman 12:14 Tatăl lui Kylian Mbappe l-a sunat pe Florentino Perez: „Aşteptăm cu nerăbdare” 12:08 Cornel Dinu a dat verdictul în privinţa antrenorului Bogdan Lobonţ! Mesaj direct despre tehnicianul de la Rapid 11:50 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 11:32 FotoValeriu Argăseală şi-a lansat noul volum de poezii! Mihai Stoica a fost prezent la eveniment 11:31 Aryna Sabalenka, în turul 3 la turneul de la Roma! A învins-o pe Katie Volynets în 3 seturi 11:12 Estoril – Sporting (20:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Meciul serii din Liga Portugal! Programul zilei de sâmbătă 10:44 FotoComo revine în Serie A după 21 de ani! A terminat pe locul 2 Serie B, în spatele Parmei românilor Man şi Mihăilă! 10:40 „Am ținut cu Dinamo!” Florinel Coman, anunț surprinzător înainte de plecarea de la FCSB! Campionul a dat cărțile pe față 10:24 „Nu aş aduce un antrenor străin” Tehnicianul român care îi este recomandat lui Dan Şucu dacă nu se înţelege cu Marius Şumudică! Vezi toate știrile
Citește și