Închide meniul

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul! Milionarul craiovean le-a fixat obiectivul jucătorilor săi!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 februarie 2024, 19:34

Reclamă
Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul! Milionarul craiovean le-a fixat obiectivul jucătorilor săi!

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul

Gigi Becali şi Mihai Rotaru/ Colaj Hepta, AntenaSport

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul!

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă

Universitatea Craiova e pe locul 4 în Liga 1, cu 37 de puncte. Echipa patronată de Mihai Rotaru are cu 14 puncte mai puţin decât liderul FCSB.

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Patronul Universităţii Craiova încearcă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru negociază cu un atacant! Omul cu banii de la Universitatea Craiova a dezvăluit că nu ar trebui să plătească decât 300.000 de euro pe vârful de atac.

Rotaru a mărturisit că încearcă şi o lovitură pe piaţa transferurilor din România, dar a spus că e puţin probabil să o realizeze.

Reclamă 4 / 0/3

”Atacantul? Îl căutăm. Avem o discuție și vedem ce se concretizează. E din străinătate. Din România avem ceva interesant, dar nu cred că se va pune problema. Nu vă pot spune, e o negociere cu clubul. Nu e mare suma de transfer, undeva la 300.000 de euro. 

Markovic e foarte bine, Koljic a înscris și el din penalty. Ei ar fi cele mai bune transferuri, dacă ar reveni la forma pe care o aveau”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate! Ce spune despre echipa lui Mititelu

Mihai Rotaru a reacţionat după ce subiectul fuziunii cu FCU Craiova a revenit în actualitate. Primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, a propus acum fuziunea Universităţii Craiova şi a FCU Craiova, dar Rotaru a declarat că nu se pune problema de aşa ceva.

Mihai Rotaru a spus că Universitatea Craiova nu va fuziona cu nicio echipă, fie ea FCU Craiova sau alta.

Nu ştiu (n.r.: de declaraţia primarului Craiovei, Olguţa Vasilescu) şi nici nu se pune problema unei fuziuni. De ce Universitatea Craiova ar fuziona cu cineva?

E o singură echipă (n.r.: care deţine palmaresul), Universitatea Craiova.

„Nu se pune problema unei fuziuni”

Se poate obţine o singură echipă nu numai prin varianta fuziunii, dar nu se pune problema.

Reclamă

Respectăm orice echipă, inclusiv pe cealaltă din oraş, dar nu se pune problema unei fuziuni.

Nu vrem să ne războim cu nimeni, că am auzit vorbindu-se de război, dar nu (n.r: nu ia în calcul această variantă)”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și