Închide meniul
EXCLUSIV

„Nu văd pe nimeni să îi bată!” Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 17:39

„Nu văd pe nimeni să îi bată! Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Gică Craioveanu, în timp ce sărută emblema Universității Craiova / Hepta

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1 şi a spus că nu vede nicio echipă capabilă să îi bată pe cei de la FCSB. Totuşi, fostul mare internaţional român a spus că doar Rapid ar putea pune probleme după ce a câştigat toate meciurile în 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în derby-ul cu Farul, dar are un avans consistent în fruntea clasamentului. Echipa lui Charalambous are un avans de 9 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi Rapid, echipe ce se vor înfrunta în această etapă.

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Nu văd pe nimeni să îi bată. Singura echipă care pare pe val e Rapid. Nici pe cei de la CFR Cluj nu îi văd inspiraţi ca în anii trecuţi. Poate cu Adi acum, motivaţia e una diferită„, a spus Gică Craioveanu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că va fi foarte greu pentru o adversară a FCSB-ului să câştige campionatul sezonul acesta. Iată răspunsul lui Mihai Rotaru la întrebarea dacă va câştiga FCSB titlul.

Mihai Rotaru a precizat că obiectivul jucătorilor săi este să se claseze pe podium la finalul campionatului. Rotaru nu concepe ca echipa lui să rateze play-off-ul.

Reclamă

Cei de la FCSB au un avantaj consistent și asta apasă. Dacă intră într-o pasă proastă, putem discuta (n.r.: despre ratarea titlului de către FCSB). Dacă vor merge în același ritm, va fi greu pentru restul.

Noi am reușit asta cu CFR Cluj (n.r: să reducă din avansul liderului în play-off). Dacă se disputa meciul cu Astra (n.r.: în 2020), vorbeam altfel acum.

Nu am luat niciodată în calcul să ne temem de intrarea în play-off. Noi luptăm să terminăm pe podium. Noi nu am vorbit de campionat nici înainte, când stăteam mai bine”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Universitatea Craiova e pe locul 4 în Liga 1, cu 37 de puncte. Echipa patronată de Mihai Rotaru are cu 14 puncte mai puţin decât liderul FCSB.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și