Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova

Publicat: 9 februarie 2024, 18:24 / Actualizat: 10 februarie 2024, 18:38

Reclamă
Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open

Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open şi se poate lupta cu Ana Bogdan pentru un loc în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România, după ce a învins-o pe letona Anastasija Sevastova cu 6-3, 7-5, vineri, în BT Arena din Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open

Jaqueline Cristian (25 ani, 81 WTA) a ajuns în premieră în penultimul act la Cluj-Napoca, la turneul dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, după o victorie obţinută într-o oră şi 39 de minute, scrie agerpres.ro.

În primul set, românca a revenit de la 2-3 şi s-a impus cu 6-3, după patru ghemuri consecutive. Jaqueline Cristian a avut o serie de şapte ghemuri, conducând cu 3-0 în actul secund. A urmat o perioadă mai slabă şi letona a reuşit egalarea, 3-3. Jaqueline Cristian s-a desprins din nou, la 5-3, dar Sevastova a egalat. Românca a găsit resurse să câştige încă două ghemuri, setul şi meciul.

Jaqueline Cristian a încheiat cu 6 aşi, dar a făcut şi 4 duble greşeli. Aceasta a fost prima sa confruntare cu Sevastova (33 ani, 656 WTA).

Reclamă

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 11.610 dolari şi 98 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi olandeza Arantxa Rus, principala favorită.

Jaqueline Cristian va evolua vineri şi în semifinalele probei de dublu, alături de Andreea Mitu, împotriva cuplului american Caty McNally/Asia Muhammad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” 18:43 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și