Închide meniul

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova

Reclamă

Publicat: 9 februarie 2024, 18:24 / Actualizat: 10 februarie 2024, 18:38

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open! Victorie clară în faţa letonei Anastasija Sevastova

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open

Profimedia

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open şi se poate lupta cu Ana Bogdan pentru un loc în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele turneului Transylvania Open, singurul de categoria WTA 250 din România, după ce a învins-o pe letona Anastasija Sevastova cu 6-3, 7-5, vineri, în BT Arena din Cluj-Napoca.

Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinale la Transylvania Open

Jaqueline Cristian (25 ani, 81 WTA) a ajuns în premieră în penultimul act la Cluj-Napoca, la turneul dotat cu premii totale de 267.082 de dolari, după o victorie obţinută într-o oră şi 39 de minute, scrie agerpres.ro.

În primul set, românca a revenit de la 2-3 şi s-a impus cu 6-3, după patru ghemuri consecutive. Jaqueline Cristian a avut o serie de şapte ghemuri, conducând cu 3-0 în actul secund. A urmat o perioadă mai slabă şi letona a reuşit egalarea, 3-3. Jaqueline Cristian s-a desprins din nou, la 5-3, dar Sevastova a egalat. Românca a găsit resurse să câştige încă două ghemuri, setul şi meciul.

Jaqueline Cristian a încheiat cu 6 aşi, dar a făcut şi 4 duble greşeli. Aceasta a fost prima sa confruntare cu Sevastova (33 ani, 656 WTA).

Reclamă

Jaqueline Cristian şi-a asigurat un cec de 11.610 dolari şi 98 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Ana Bogdan şi olandeza Arantxa Rus, principala favorită.

Jaqueline Cristian va evolua vineri şi în semifinalele probei de dublu, alături de Andreea Mitu, împotriva cuplului american Caty McNally/Asia Muhammad.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și