Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha! O aşteaptă un duel „de foc” cu Iga Swiatek

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 19:59

Reclamă
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha! O aşteaptă un duel „de foc cu Iga Swiatek

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 26 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha, după ce a învins-o pe Sloane Stepehns. Românca se va duela cu liderul WTA, Iga Swiatek, în următorul meci din turneul de 1000 de puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a învins-o clar pe Sloane Stephens, ocupanta locul 39 WTA, scor 6-3, 6-2. Partida a durat o oră şi 21 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha

Prin accederea în turul doi, românca şi-a asigurat un premiu de 20.650 de dolari şi 65 de puncte.

Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek au mai fost adversare de două ori: în 2022 la Australian Open şi în 2023 la Indian Wells. În ambele meciuri s-a impus poloneza.

Înainte de participarea la turneul din Qatar, Sorana Cîrstea a luat startul şi în competiţia din Abu Dhabi. Românca s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de Daria Kasatkina. Rusoaica s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-0.

Reclamă

La turneul din Abu Dhabi, Sorana Cîrstea le-a eliminat pe Caroline Garcia şi pe Maria Sakkari, pentru a obţine biletele pentru sferturi.

Ana Bogdan, învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open

Ana Bogdan a fost învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open. Fostul lider mondial a obţinut victoria în două seturi, cu 6-4 şi 6-3.

Potrivit gsp.ro, Ana Bogdan a început să plângă după ce a pierdut meciul. Karolina Pliskova pune capăt unei lungi perioade de secetă. Este primul titlu al ei după o pauză de 4 ani. Înainte de victoria la Transylvania Open, ultimul trofeu al jucătoarei din Cehia a fost obţinut în ianuarie 2020, la Brisbane.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Pliskova nu mai ajunsese în ultimul act al unui turneu din august 2021, atunci când a fost învinsă de Camila Georgi în finala turneului de la Montreal.

Ana Bogdan ocupa o poziţie mai bună decât Pliskova în clasamentul WTA, locul 65 faţă de 78 al cehoaicei, dar fostul lider mondial nu a avut mari emoţii pentru victorie.

Ana Bogdan a intrat mai bine în meci, conducând cu 3-0 în primul set, dar jucătoarea din Cehia a echilibrat ulterior partida. Pliskova a egalat la 3, pentru a-şi adjudeca ulterior primul set cu 6-4.

În setul 2, Pliskova a făcut break la scorul de 2-2. Cehoaica a condus ulterior cu 4-2, Bogdan şi-a făcut serviciul, după care a cedat game-urile rămase. Pliskova a luat setul 2 cu 6-3, obţinând victoria la Transylvania Open.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 FotoImagini unice cu Gigi Becali şi nepoata sa pe Arena Naţională. Gestul superb făcut de patronul de la FCSB 20:18 FotoArena Naţională, colorată în roşu-albastru la FCSB – CFR Cluj! Scenografie impresionantă afişată de fani 19:57 FotoFamilia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională la petrecerea FCSB-ului! „Delegaţie” numeroasă pentru antrenor 19:52 Gigi Becali a ajuns la Arena Naţională la meciul în care FCSB va primi titlul de campioană. Imagini fabuloase 19:45 LIVE TEXTFCSB – CFR 0-0. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! Gigi Becali, pe Arena Națională 19:24 „În sfârşit!” Radu Drăguşin, primele minute pe teren la Tottenham, după o lună şi jumătate! Nota primită român 19:22 VideoNebunie la sosirea celor de la FCSB la stadion. Jucătorii lui Charalambous au venit îmbrăcaţi ca de club. MM, mesaj genial 18:52 VIDEOAccident teribil la FIA World Endurance Championship 2024. Cursa a fost oprită imediat. Earl Bamber şi-a făcut maşina praf 18:30 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY!. Accident teribil 18:13 Gloria Bistriţa s-a calificat în finala EHF European League, după ce a învins Dunărea Brăila în semifinală Vezi toate știrile
Citește și