Închide meniul

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha! O aşteaptă un duel „de foc” cu Iga Swiatek

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 11 februarie 2024, 19:59

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi la Doha! O aşteaptă un duel „de foc cu Iga Swiatek

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha

Sorana Cîrstea, în timpul unui meci/ Profimedia

Sorana Cîrstea, ocupanta locului 26 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha, după ce a învins-o pe Sloane Stepehns. Românca se va duela cu liderul WTA, Iga Swiatek, în următorul meci din turneul de 1000 de puncte WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a învins-o clar pe Sloane Stephens, ocupanta locul 39 WTA, scor 6-3, 6-2. Partida a durat o oră şi 21 de minute.

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului de la Doha

Prin accederea în turul doi, românca şi-a asigurat un premiu de 20.650 de dolari şi 65 de puncte.

Sorana Cîrstea şi Iga Swiatek au mai fost adversare de două ori: în 2022 la Australian Open şi în 2023 la Indian Wells. În ambele meciuri s-a impus poloneza.

Înainte de participarea la turneul din Qatar, Sorana Cîrstea a luat startul şi în competiţia din Abu Dhabi. Românca s-a oprit în sferturi, fiind învinsă de Daria Kasatkina. Rusoaica s-a impus fără drept de apel, scor 6-2, 6-0.

Reclamă

La turneul din Abu Dhabi, Sorana Cîrstea le-a eliminat pe Caroline Garcia şi pe Maria Sakkari, pentru a obţine biletele pentru sferturi.

Ana Bogdan, învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open

Ana Bogdan a fost învinsă de Karolina Pliskova în finala Transylvania Open. Fostul lider mondial a obţinut victoria în două seturi, cu 6-4 şi 6-3.

Potrivit gsp.ro, Ana Bogdan a început să plângă după ce a pierdut meciul. Karolina Pliskova pune capăt unei lungi perioade de secetă. Este primul titlu al ei după o pauză de 4 ani. Înainte de victoria la Transylvania Open, ultimul trofeu al jucătoarei din Cehia a fost obţinut în ianuarie 2020, la Brisbane.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Pliskova nu mai ajunsese în ultimul act al unui turneu din august 2021, atunci când a fost învinsă de Camila Georgi în finala turneului de la Montreal.

Ana Bogdan ocupa o poziţie mai bună decât Pliskova în clasamentul WTA, locul 65 faţă de 78 al cehoaicei, dar fostul lider mondial nu a avut mari emoţii pentru victorie.

Ana Bogdan a intrat mai bine în meci, conducând cu 3-0 în primul set, dar jucătoarea din Cehia a echilibrat ulterior partida. Pliskova a egalat la 3, pentru a-şi adjudeca ulterior primul set cu 6-4.

În setul 2, Pliskova a făcut break la scorul de 2-2. Cehoaica a condus ulterior cu 4-2, Bogdan şi-a făcut serviciul, după care a cedat game-urile rămase. Pliskova a luat setul 2 cu 6-3, obţinând victoria la Transylvania Open.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și