Închide meniul

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi! Elias Charalambous l-a înlocuit cu Luis Phelipe

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 22:11

Reclamă
Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi! Elias Charalambous l-a înlocuit cu Luis Phelipe

Cine arbitrează FC Voluntari - FCSB! Arbitrul i-a anulat un gol lui Florinel Coman în acest sezon

Florinel Coman, în timpul unui meci / Hepta

Florinel Coman a fost scos la pauză în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous a decis să îl înlocuiască pe „Mbappe” cu Luis Phelipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a făcut o singură schimbare la pauza meciului cu Sepsi. Decizia antrenorului celor de la FCSB a fost una surprinzătoare.

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi

Astfel, antrenorul cipriot a decis să îl înlocuiască încă de la pauză pe Coman, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB din acest sezon. Coman a marcat numai puţin de 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Doar Olaru a marcat mai mult decât el: 14 goluri.

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi. „Mbappe” chiar a ajuns la spital pentru un control.

„Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo.

Reclamă

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace.

La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri”, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu

Florinel Coman şi-a încălcat promisiunea şi a început să înjure imediat după ratarea lui David Miculescu din minutul 25 a partidei cu Sepsi. Coman a avut o criză de nervi care a fost surprinsă de camerele TV.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a mai fost protagonistul unor astfel de momente în acest sezon. În partida cu Oţelul, pierdută de FCSB ccu 0-2, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura în direcţia lui Marcel Bîrsan.

La partida cu Sepsi, Florinel Coman a fost surprins în timp ce înjura, imediat după ce Niczuly a blocat execuţia lui Miculescu. Totuşi, nu se ştie exact cui i se adresa şeptarul roş-albaştrilor.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai Vezi toate știrile
Citește și