Închide meniul

„Luptă cu Diavolul!” Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo: „E complet schimbat!”

Viviana Moraru Publicat: 19 februarie 2024, 14:00

Reclamă
„Luptă cu Diavolul! Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo: „E complet schimbat!

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo

Cornel Dinu şi Dorinel Munteanu/ Colaj Hepta

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după ce antrenorul a fost eliminat în partida cu Dinamo. „Procurorul” a transmis un mesaj dur despre fostul internaţional, declarând că acesta este complet schimbat, fapt care are un impact şi asupra jocului celor de la Oţelul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a învins-o pe Oţelul cu scorul de 3-1 şi a scăpat de ultimul loc din Liga 1. În minutul 73 al partidei, Dorinel Munteanu a fost eliminat, după ce i-a adresat cuvinte grele arbitrului tuşier.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Dorinel Munteanu, după meciul cu Dinamo

Cornel Dinu a declarat că Dorinel Munteanu trece printr-o perioadă delicată, fiind complet schimbat. Acesta a remarcat tactica pe care a avut-o în duelul cu Dinamo, subliniind faptul că „Munti” a epuizat toate schimbările încă din minutul 67.

„Trebuie să ne mai gândim și ce adversar a avut în față Dinamo. Un adversar care din păcate simte din nou diavolul. Există o celebră carte pe care a scris-o Anthony Quinn și care se numește «Lupta cu Diavolul». Este mai complex subiectul, nu vreau să dezvolt pentru că țin la Dorinel Munteanu, dar a trecut prin niște perioade delicate.

Se pare că trece din nou printr-o perioadă delicată și a ajuns la această «Luptă cu Diavolul», știți la ce mă refer, nu vreau să comentez. Este complet schimbat, derutat față de Dorinel care era până acum câtva timp. A făcut trei schimbări la pauză și în minutul 67 terminase schimbările.

Reclamă

Este o nesiguranță teribilă în prestația lui asupra echipei și sigur se adună probabil și niște mese, hârtii răsturnate, geamuri sparte sau trântite prin sediul clubului unde lucrurile nu sunt în regulă. Nu este singura echipă unde am auzit că personajul principal care face operațiunile de transfer este consoarta celui care antrenează”, a declarat Cornel Dinu, conform fanatik.ro.

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1

Dorinel Munteanu a ajuns la spital după Dinamo – Oţelul Galaţi 3-1, duel în care a fost eliminat în minutul 75. Antrenorul moldovenilor a înjurat arbitrul asistent şi a făcut şi un gest golănesc, ajungând în tribună.

După ce a fost eliminat, el s-a dus spre arbitru şi i-a întins mâna, pe care a retras-o apoi când tuşierul a vrut să-l salute. Munti nu s-a prezentat la interviuri şi a făcut scandal în parcare, înainte să plece direct spre Galaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Dorinel şi-a ieşit din minţi în timpul partidei, fiind la al doilea meci tensionat din ultima perioadă. La finalul duelului cu Rapid, el a numit un grup de suporteri giuleşteni „bronzaţi”.

„Sunt pe perfuzii, la spital, la Galați (n.r. – legat de flash-interviul de după meci la care nu s-a prezentat). Am plecat după meciul de aseară. Cu privire la meci, da… nu mi-a dat cartonaș roșu direct, ci al doilea galben”, a spus Dorinel, citat de iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:59 Restricţii de trafic pentru semimaratonul Bucureşti! Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători! Ce străzi vor fi închise 9:56 Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a fost lovit în cap la turneul de la Roma! Ce a spus despre șocantul incident 9:43 Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului: „Să dispară” 9:43 FCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională la sărbătoarea titlului 8:47 „Va fi frumos!” Siyabonga Ngezana visează să joace cu FCSB în Liga Campionilor! Ce a spus despre șansele roș-albaștrilor 8:35 FotoTransformarea uimitoare a lui Toto Dumitrescu! Cum arată acum fiul lui Ilie Dumitrescu, ce are altă carieră faţă de tatăl lui 8:20 Ianis Hagi, pasă decisivă în minutul 90+9 la Alaves! Nota primită de „Prinț”, după prestația din meciul cu revelația Girona 8:14 Cornel Dinu, derapaj şocant la adresa conducătorilor lui Dinamo: „Voiau să se numească handicapaţi”! 0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
Vezi toate știrile
Citește și