Închide meniul

Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 februarie 2024, 8:30

Reclamă
Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Revenirea momentului la FCSB. A intrat direct în sala de forță și poate fi titular cu FC Botoşani

Joyskim Dawa, alături de coechipieri în timpul unui meci / Profimediaimages

A avut loc revenirea momentului la FCSB. Joyskim Dawa s-a întors în România şi s-a dus direct în sala de forţă. Fundaşul central de bază al liderului din Liga 1 poate fi titular în disputa cu FC Botoşani, care va fi duminică, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dawa a ratat meciul cu U Cluj, de etapa trecută, după ce a primit câteva zile de la Elias Charalambous. Camerunezul de 27 de ani a fost în Franţa pentru a fi alături de familie. Soţia lui a născut.

Revenirea momentului la FCSB. Vin întăriri pentru Elias Charalambous

Vacanţa s-a încheiat pentru Dawa, care a postat pe reţelele sociale o poză din sala de forţă. Trage tare pentru a fi în cea mai bună formă la următoarea dispută a FCSB-ului. „Am revenit la muncă„, a transmis Dawa.

La meciul cu U Cluj, Ovidiu Popescu i-a luat locul lui Dawa. A făcut cuplu în centrul defensivei cu Ngezana şi a trecut prin mari emoţii. „Şepcile roşii” au primit un penalty în primul sfert de oră, dar Dan Nistor a ratat. Ştefan Târnovanu a fost eroul roş-albaştrilor.

Reclamă

Dawa este gata să îşi preia locul în echipă şi vrea să îi dedice victoria fiului său. Acesta a avut un mesaj special în momentul în care a plecat de la spital şi şi-a dus copilul acasă.

Dinastia Dawa. Să mergem acasă, rege”, a scris Dawa pe contul său de Instagram.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră despre revenirea lui Vlad Chiricheş. Oficialul celor de la FCSB a spus că este posibil ca Vlad Chiricheş să fie în lot pentru meciul cu FC Botoşani.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Chiricheş a revenit la FCSB la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat contractul cu Cremonese. Fundaşul s-a accidentat la finalul lunii august, în duelul cu UTA, iar de atunci a fost înlocuit în primul 11 de către Siyabonga Ngezana.

Băluţă se antrenează de două zile cu echipa. Haruţ nu a început să facă antrenamentul integrat cu echipa, Chiricheş se antrenează cu echipa, poate fi şi duminică pe bancă, nu ştiu ce va fi.

A ieşit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios, iar Dawa abia mâine se prezintă în antrenament, va avea două până meci. A lipsit o săptămână,. Dacă băiatul asta a solicitat, că trebuia să stea cineva cu soţia până vine cineva din Camerun… Ce era să spunem când e primul loc copil? E ok, el s-a antrenat acolo, dar de antrenat s-a antrenat”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica a vorbit şi despre situaţia lui Alexandru Pantea, care va merge în Italia pentru a se opera.

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
Vezi toate știrile
Citește și