Închide meniul

Gigi Becali caută cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB: „O să încerc să-l aduc”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 15:05

Reclamă
Gigi Becali caută cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB: „O să încerc să-l aduc

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali vrea să dea cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB. Finanţatorul liderului vrea să îl readucă la echipă pe Florin Tănase, dar misiunea nu este deloc una uşoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de la Al-Akhdoud, echipa de pe locul 13 din Arabia Saudită, are un salariu mult peste ce îi poate oferi Becali la FCSB, în acest moment. Internaţionalul de 29 de ani câştigă anual 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali, cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB

„Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani”, a spus Becali, după meciul cu Voluntari, la primasport.ro.

„Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”, a mai spus Becali, citat de fanatik.ro.

Florin Tănase e departe de Liga 1

Lui Tănase îi merge bine în Arabia Saudită! În cele 18 meciuri disputate în acest sezon, el a marcat două goluri şi şi-a trecut în cont şi trei assist-uri. Salariul mare îl face să nu se gândească la Liga 1.

Reclamă

„Nu mă gândesc să revin în Liga 1. Voi vedea în alt moment”, a spus fostul căpitan al roş-albaştrilor, pentru Antena Sport, cu o lună în urmă.

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB. Este vorba despre preferatul patronului, Florinel Coman, care a adus încă 3 puncte în contul liderului, după victoria, 2-1, de la Voluntari.

„Mbappe” are 360.000 de euro pe an salariu la FCSB şi Becali se laudă că-l va dubla. Pe de altă parte, clauza de 5 milioane din contractul jucătorului de 25 de ani îl poate ajuta să plece în străinătate, chiar şi la vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu i-am spus lui în felul următor. Nu trebuie să se hazardeze, are 25 de ani. Dacă nu pleacă, îi fac 50.000 și îi dau 600-700.000 de euro pe an și stă în România.

Apoi continuă mai departe și în staff și își face viața și familia la FCSB. El are duhovnic, se spovedește, se împărtășește. E alt om”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:26 Simona Halep s-a retras de la Rabat Open 7:08 VIDEOOleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk 6:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
Vezi toate știrile
Citește și