Închide meniul

Gigi Becali caută cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB: „O să încerc să-l aduc”

Dan Roșu Publicat: 1 martie 2024, 15:05

Reclamă
Gigi Becali caută cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB: „O să încerc să-l aduc

Cum a fost ironizat Gigi Becali pe internet, după ce FCSB a fost umilită de Rapid

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali vrea să dea cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB. Finanţatorul liderului vrea să îl readucă la echipă pe Florin Tănase, dar misiunea nu este deloc una uşoară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de la Al-Akhdoud, echipa de pe locul 13 din Arabia Saudită, are un salariu mult peste ce îi poate oferi Becali la FCSB, în acest moment. Internaţionalul de 29 de ani câştigă anual 1.5 milioane de euro.

Gigi Becali, cea mai tare lovitură din ultimii ani, la FCSB

„Singurul cu care mai țin legătura este Tănase. Pe Tănase îl aștept înapoi, dar tot joacă bine acolo. Să dea Domnul să joace bine și să ia bani”, a spus Becali, după meciul cu Voluntari, la primasport.ro.

„Vreau să se întoarcă Tănase, dar are salariu mare acolo, o să încerc să-l aduc”, a mai spus Becali, citat de fanatik.ro.

Florin Tănase e departe de Liga 1

Lui Tănase îi merge bine în Arabia Saudită! În cele 18 meciuri disputate în acest sezon, el a marcat două goluri şi şi-a trecut în cont şi trei assist-uri. Salariul mare îl face să nu se gândească la Liga 1.

Reclamă

„Nu mă gândesc să revin în Liga 1. Voi vedea în alt moment”, a spus fostul căpitan al roş-albaştrilor, pentru Antena Sport, cu o lună în urmă.

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB

Gigi Becali a anunţat jucătorul care va avea un salariu de 700.000 de euro la FCSB. Este vorba despre preferatul patronului, Florinel Coman, care a adus încă 3 puncte în contul liderului, după victoria, 2-1, de la Voluntari.

„Mbappe” are 360.000 de euro pe an salariu la FCSB şi Becali se laudă că-l va dubla. Pe de altă parte, clauza de 5 milioane din contractul jucătorului de 25 de ani îl poate ajuta să plece în străinătate, chiar şi la vară.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu i-am spus lui în felul următor. Nu trebuie să se hazardeze, are 25 de ani. Dacă nu pleacă, îi fac 50.000 și îi dau 600-700.000 de euro pe an și stă în România.

Apoi continuă mai departe și în staff și își face viața și familia la FCSB. El are duhovnic, se spovedește, se împărtășește. E alt om”, a spus Becali, citat de primasport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și