Închide meniul

„Nu a călcat pe cadavre, ci pe toţi!” Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman: „Se vede pe el!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 12:30

Reclamă
„Nu a călcat pe cadavre, ci pe toţi! Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman: „Se vede pe el!

Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman

Hepta

Florin Prunea a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman, după ce starul de la FCSB a reuşit o dublă de senzaţie cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Florinel Coman a făcut mai multe declaraţii tari. „Visul nostru este să devenim campioni şi trebuie să călcăm pe cadavre pentru asta„, a fosz declaraţia tare dată de Coman.

Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman

A călcat Florinel, nu pe cadavre, a călcat pe toți. Un joc fantastic făcut de el. Se vede pe el, îi e mintea doar la fotbal. Se vede că face treabă. Sunt și momente când ar trebui să fie mai calculat, dar trage echipa după el”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Florinel Coman, mesaj pentru rivali: „Călcăm pe cadavre”

Florinel Coman a avut un mesaj dur pentru rivali şi le-a transmis că e în stare să „calce peste cadavre” pentru a deveni campion.

„Un meci greu. Nu am văzut meciul din această seară, dar ştiu că ne va aştepta un meci foarte greu. Visul nostru este să devenim campioni dar trebuie să călcăm pe cadavre”, a spus Florinel Coman.

Reclamă

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB!

Florinel Coman a marcat o dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu a avut cea mai bună primă repriză pe stadionul Anghel Iordănescu, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine.

Avantajul ilfovenilor a fost aproape inexistent în repriza secundă, deoarece Florinel Coman a reuşit să întoarcă soarta partidei.

În minutul 48, FCSB a restabilit egalitatea prin Florinel Coman, care a reuşit să înscrie din pasa lui Baba Alhassan, cu o reluare superbă. Vedeta roş-albaştrilor a „lovit” din nou în minutul 54, când a dus scorul la 2-1 pentru echipa lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a realizat dubla, Florinel Coman i-a dedicat golul lui Alexandru Pantea, fundaşul celor de la FCSB care s-a accidentat recent şi care va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

În urma celor două goluri marcate de Florinel Coman în meciul de la Voluntari, jucătorul roş-albaştrilor a ajuns la 14 goluri marcate în 25 de meciuri disputate în Liga 1. De asemenea, el mai are 8 pase de gol în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:57 Xabi Alonso nu se opreşte după ce a intrat în istoria fotbalului cu Bayer Leverkusen: „Băieţii mei merită tripla” 8:30 Veşti proaste pentru FCSB şi Rapid! Anunţul făcut de Farul Constanţa în legătură cu Louis Munteanu” 8:22 „Aşa i-a promis lui Gigi!” Cum ar putea reveni Florin Tănase la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul 0:17 Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League 0:00 Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League 9
mai
23:50
Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu
9
mai
23:33
Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase
9
mai
23:21
Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024
9
mai
23:02
Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova
9
mai
22:41
Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă”
Vezi toate știrile
Citește și