Închide meniul

„Nu a călcat pe cadavre, ci pe toţi!” Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman: „Se vede pe el!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2024, 12:30

„Nu a călcat pe cadavre, ci pe toţi! Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman: „Se vede pe el!

Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman

Hepta

Florin Prunea a avut cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman, după ce starul de la FCSB a reuşit o dublă de senzaţie cu FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Florinel Coman a făcut mai multe declaraţii tari. „Visul nostru este să devenim campioni şi trebuie să călcăm pe cadavre pentru asta„, a fosz declaraţia tare dată de Coman.

Florin Prunea, cuvinte uriaşe la adresa lui Florinel Coman

A călcat Florinel, nu pe cadavre, a călcat pe toți. Un joc fantastic făcut de el. Se vede pe el, îi e mintea doar la fotbal. Se vede că face treabă. Sunt și momente când ar trebui să fie mai calculat, dar trage echipa după el”, a spus Florin Prunea la digisport.ro.

Florinel Coman, mesaj pentru rivali: „Călcăm pe cadavre”

Florinel Coman a avut un mesaj dur pentru rivali şi le-a transmis că e în stare să „calce peste cadavre” pentru a deveni campion.

„Un meci greu. Nu am văzut meciul din această seară, dar ştiu că ne va aştepta un meci foarte greu. Visul nostru este să devenim campioni dar trebuie să călcăm pe cadavre”, a spus Florinel Coman.

Reclamă

Florinel Coman, dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB!

Florinel Coman a marcat o dublă de senzaţie în FC Voluntari – FCSB. Echipa lui Elias Charalambous nu a avut cea mai bună primă repriză pe stadionul Anghel Iordănescu, iar gazdele au intrat în avantaj la cabine.

Avantajul ilfovenilor a fost aproape inexistent în repriza secundă, deoarece Florinel Coman a reuşit să întoarcă soarta partidei.

În minutul 48, FCSB a restabilit egalitatea prin Florinel Coman, care a reuşit să înscrie din pasa lui Baba Alhassan, cu o reluare superbă. Vedeta roş-albaştrilor a „lovit” din nou în minutul 54, când a dus scorul la 2-1 pentru echipa lui Elias Charalambous.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a realizat dubla, Florinel Coman i-a dedicat golul lui Alexandru Pantea, fundaşul celor de la FCSB care s-a accidentat recent şi care va fi indisponibil pentru o perioadă lungă de timp.

În urma celor două goluri marcate de Florinel Coman în meciul de la Voluntari, jucătorul roş-albaştrilor a ajuns la 14 goluri marcate în 25 de meciuri disputate în Liga 1. De asemenea, el mai are 8 pase de gol în acest sezon.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și