Închide meniul

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump”

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 9:25

Reclamă
Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: "A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump"

Simona Halep, la revenirea în ţară / Captură Antena Sport

Simona Halep a avut un mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou, după verdictul de la TAS. Suspendarea româncei a fost redusă la numai 9 luni, ceea ce înseamnă că ea poate să revină în circuit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 1 mondial a revenit în ţară pentru prima oară de la aflarea verdictului TAS şi a avut un mesaj scurt pentru Mouratoglou, antrenorul ei în momentul în care a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu roxadustat.

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump”

Halep a fost întrebată dacă mai poate exista o colaborare între ea şi francez în urma acestor evenimente. Dubla câştigătoare de Grand Slam a evitat întrebarea şi a declarat că Mouratoglou a făcut o greşeală pe care ea a plătit-o scump, dar nu crede că a fost vorba despre intenţie din partea francezului:

„Echipa, implicit şi el, mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie sau alte lucruri greşite. Dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte scump. Nicio intenţie de doping”, a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou în primăvara anului 2022. Alături de francez, ea a reuşit să ajungă până în semifinalele de la Wimbledon şi să câştige titlul de la Toronto în acel an, înainte de suspendarea provocată de testul pozitiv de la US Open.

Reclamă

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau pas cu pas”

Simona Halep a primit deja un wild card, după vestea venită de la Lausanne. James Blake, fostul jucător american şi directorul turneului de la Miami, care va debuta pe 19 martie, i-a trimis deja o invitaţie dublei câştigătoare de Grand Slam.

Simona Halep a dezvăluit că îşi doreşte să meargă la turneul din Florida, dar are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie şi pentru a se pregăti mental pentru revenirea în circuit. Aceasta a dezvăluit că va fi dificil, după mai bine de un an şi jumătate fără meci oficial, dar este optimistă şi spune că are tot timpul din lume pentru a lua lucrurile pas cu pas şi pentru a reveni la forma cea mai bună:

„(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

Reclamă 4 / 0/3

O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament. Ceea ce este foarte trist, pentru că așa cum știm cu toții, decizia a fost până în iulie anul trecut. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte Vezi toate știrile
Citește și