Închide meniul

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 7 martie 2024, 9:25

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: "A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump"

Simona Halep, la revenirea în ţară / Captură Antena Sport

Simona Halep a avut un mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou, după verdictul de la TAS. Suspendarea româncei a fost redusă la numai 9 luni, ceea ce înseamnă că ea poate să revină în circuit imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul număr 1 mondial a revenit în ţară pentru prima oară de la aflarea verdictului TAS şi a avut un mesaj scurt pentru Mouratoglou, antrenorul ei în momentul în care a fost depistată pozitiv la US Open 2022 cu roxadustat.

Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump”

Halep a fost întrebată dacă mai poate exista o colaborare între ea şi francez în urma acestor evenimente. Dubla câştigătoare de Grand Slam a evitat întrebarea şi a declarat că Mouratoglou a făcut o greşeală pe care ea a plătit-o scump, dar nu crede că a fost vorba despre intenţie din partea francezului:

„Echipa, implicit şi el, mi-au recomandat aceste suplimente. Sunt convinsă că nu a făcut-o cu rea intenţie sau alte lucruri greşite. Dar a fost o greşeală pe care am plătit-o foarte scump. Nicio intenţie de doping”, a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Simona Halep a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou în primăvara anului 2022. Alături de francez, ea a reuşit să ajungă până în semifinalele de la Wimbledon şi să câştige titlul de la Toronto în acel an, înainte de suspendarea provocată de testul pozitiv de la US Open.

Reclamă

Simona Halep, anunţ despre participarea la Miami: „O să o iau pas cu pas”

Simona Halep a primit deja un wild card, după vestea venită de la Lausanne. James Blake, fostul jucător american şi directorul turneului de la Miami, care va debuta pe 19 martie, i-a trimis deja o invitaţie dublei câştigătoare de Grand Slam.

Simona Halep a dezvăluit că îşi doreşte să meargă la turneul din Florida, dar are nevoie de câteva zile pentru a lua o decizie şi pentru a se pregăti mental pentru revenirea în circuit. Aceasta a dezvăluit că va fi dificil, după mai bine de un an şi jumătate fără meci oficial, dar este optimistă şi spune că are tot timpul din lume pentru a lua lucrurile pas cu pas şi pentru a reveni la forma cea mai bună:

„(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Așa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns și 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ținând cont că nu am jucat un an și aproape șapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume și o să o iau pas cu pas.

Reclamă 4 / 0/3

O să o iau de la zero, pentru că nu mai am niciun punct în clasament. Ceea ce este foarte trist, pentru că așa cum știm cu toții, decizia a fost până în iulie anul trecut. O să văd ce pot să fac să recuperez clasamentul, dacă se va putea”, a declarat Simona Halep, la revenirea în ţară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și