Închide meniul

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Un jucător important este apt de joc pentru primele amicale! Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 13:55

Reclamă
Veste bună pentru Edi Iordănescu! Un jucător important este apt de joc pentru primele amicale! Anunțul oficial

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Clubul a făcut anunțul oficial

Edi Iordănescu, pe banca echipei naționale / Profimedia Images

Veste bună pentru Edi Iordănescu. Un jucător important din echipa națională, care a contribuit la calificarea României la EURO 2024, este apt pentru amicalele din luna martie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci de pregătire al „tricolorilor” va fi pe data de 22 martie, împotriva Irlandei de Nord. Urmează apoi un duel de senzație cu Columbia, pe „Metropolitano” din Madrid, pe 26 martie, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Veste bună pentru Edi Iordănescu! Clubul a făcut anunțul oficial

Jucătorul în cauză este Vladimir Screciu, care s-a accidentat în partida dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova. Totuși, oficialii olteni au anunțat faptul că acesta nu a pățit nimic grav și că va reveni pe teren în cel mai scurt timp.

“În urma investigaţiilor medicale efectuate ieri, s-a constatat că Vladimir Screciu a suferit o dezorganizare fibrilară, dar fără probleme majore. Urmează ca departamentul medical al Ştiinţei să stabilească dacă Vladimir va putea face parte din lot pentru jocul cu CFR Cluj”, au anunțat oficialii de la Universitatea Craiova, pe Facebook.

Vladimir Screciu a adunat 4 selecții în echipa națională a României, toate în cadrul calificărilor pentru EURO 2024. A adunat în total 328 de minute în tricoul primei reprezentative, în partidele cu Elveția (2-2), Kosovo (2-0), Belarus (0-0) și Israel (2-1).

Reclamă

Andrei Borza, OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu

Andrei Borza este OUT de la EURO 2024! Gestul care l-a dezamăgit pe Edi Iordănescu a fost ieşirea în club de la Iaşi, alături de Alexandru Albu.

Andrei Borza si-a tras singur preșul de sub picioare! Acesta ar fi proverbul care i s-ar potrivi perfect lui Andrei Borza. Tânărul de 18 ani este văzut drept unul dintre cei mai talentați fundași stânga din România, cu șanse mari de a îmbrăca, pe viitor, tricoul echipei naționale. Din informațiile Antena Sport, Borza s-ar fi aflat în vederile selecționerului pentru a fi în lotul primei reprezentative pentru EURO 2024! Totul s-a schimbat însă după ieșirea „în decor” a tânărului fotbalist.

Din informațiile noastre, se pare că Borza l-a dezamăgit total pe Edi Iordănescu. Acesta ar fi discutat cu cei din conducerea Federației și și-ar fi exprimat nemulțumirea față de atitudinea lui Borza. Fundașul stânga, împreună cu Albu, au fost văzuți într-un club din Iași, imediat după ce echipa lor a pierdut, lucru care l-ar fi deranjat enorm pe selecționer.

Reclamă 4 / 0/3

„E împotriva tuturor principiilor pe care le-am impus la echipă. E inadmisibil să te comporți așa, mai ales la vârsta asta! Echipa ta pierde și ăsta e devotamentul tău? Care este respectul tău față de club, de suporteri, de antrenori și, nu în ultimul rând, față de colegii tăi!?”, ar fi spus selecționerul în discuția cu cei de la șefia Federație.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 mai 17:16 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 16:53 Gicu Grozav a semnat prelungirea contractului cu Petrolul! Laszlo Balint a făcut anunțul: „Lucrurile sunt rezolvate” 16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma Vezi toate știrile
Citește și