Închide meniul

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 19:27

Reclamă
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt - U Cluj

FC Hermannstadt - U Cluj / Captură Digi Sport

Comisia de Disciplină a dictat sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! La finalul partidei din play-out, încheiată la egalitate, scor 1-1, au avut loc scene incredible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Bîrsan, arbitrul meciului, a arătat mai multe cartonaşe roşii, după ce a a avut loc o încăierare generală între cele două bănci de rezervă.

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Florin Berţa, antrenorul secund al celor de la FC Hermannstadt, a primit o suspendare de o lună şi o amendă de 6800 de lei. Bogdan Mitrea a primit şi el o suspendare drastică. Jucătorul celor de la U Cluj va fi indisponibil timp de o lună, în timp ce amenda sa este de 4500 de lei. Berţa şi Mitrea au primit cele mai dure sancţiuni:

„AFC Hermannstadt vs. AS FC Universitatea Cluj – Eliminări Berţa Florin (antrenor secund gazde), Costache Dumitru Laurenţiu (antrenor gazde), Piţian Ovidiu Andrei (oaspeţi) – În temeiul art. 57.1 din RD, se sancţionează antrenorul Berţa Florin cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art.53.2 din RD se sancţionează antrenorul Costache Dumitru cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 360 lei.

În temeiul art. 57.1 din RD, se sancţionează jucătorul Mitrea Bogdan (oaspeţi) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 4.500 lei. În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancţionează jucătorul Piţian Ovidiu Andrei cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 900 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt. Cele două tabere au fost implcate într-o bătaie imediat după ce Daniel Popa a marcat un gol fabulos.

”La final? S-au umflat mușchii pe un angajat de la FC Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenție. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puțin la sală și s-au umflat mușchii pe el.

Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute și s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

Reclamă 4 / 0/3

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii!”, a spus Alexandru Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și