Închide meniul

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 19:27

Reclamă
Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt - U Cluj

FC Hermannstadt - U Cluj / Captură Digi Sport

Comisia de Disciplină a dictat sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! La finalul partidei din play-out, încheiată la egalitate, scor 1-1, au avut loc scene incredible.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Bîrsan, arbitrul meciului, a arătat mai multe cartonaşe roşii, după ce a a avut loc o încăierare generală între cele două bănci de rezervă.

Sancţiuni drastice după FC Hermannstadt – U Cluj! Ce amenzi şi suspendări a dictat Comisia de Disciplină

Florin Berţa, antrenorul secund al celor de la FC Hermannstadt, a primit o suspendare de o lună şi o amendă de 6800 de lei. Bogdan Mitrea a primit şi el o suspendare drastică. Jucătorul celor de la U Cluj va fi indisponibil timp de o lună, în timp ce amenda sa este de 4500 de lei. Berţa şi Mitrea au primit cele mai dure sancţiuni:

„AFC Hermannstadt vs. AS FC Universitatea Cluj – Eliminări Berţa Florin (antrenor secund gazde), Costache Dumitru Laurenţiu (antrenor gazde), Piţian Ovidiu Andrei (oaspeţi) – În temeiul art. 57.1 din RD, se sancţionează antrenorul Berţa Florin cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art.53.2 din RD se sancţionează antrenorul Costache Dumitru cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 360 lei.

În temeiul art. 57.1 din RD, se sancţionează jucătorul Mitrea Bogdan (oaspeţi) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 4.500 lei. În temeiul art. 63.1.f, raportat la art. 63.2.2 din RD, se sancţionează jucătorul Piţian Ovidiu Andrei cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 900 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt

Alex Chipciu a răbufnit după scandalul de la finalul meciului cu Hermannstadt. Cele două tabere au fost implcate într-o bătaie imediat după ce Daniel Popa a marcat un gol fabulos.

”La final? S-au umflat mușchii pe un angajat de la FC Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenție. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puțin la sală și s-au umflat mușchii pe el.

Am vorbit apoi cu Dani Coman și mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat șase minute și s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

Reclamă 4 / 0/3

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să își antreneze și creierul nu doar mușchii!”, a spus Alexandru Chipciu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și