Închide meniul

„FCSB e deja campioană!” Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1: „Trebuia să fie un Ferguson, e născut să antreneze acolo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 21:07

Reclamă
„FCSB e deja campioană! Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1: „Trebuia să fie un Ferguson, e născut să antreneze acolo

Victor Piţurcă a fost audiat la DIICOT

Victor Piţurcă, declaraţii la ieşirea de la audieri / AntenaSport

Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1. Fostul selecţioner crede că FCSB e deja campioană şi spune că Dan Petrescu nu trebuia să plece niciodată de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă e convins că lupta la titlu s-a încheiat, iar FCSB se poate considera deja campioană. Echipa lui Charalambous are 10 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova, principalele urmăritoare.

Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1

Campionatul e slab, slab. FCSB a fost echipa cea mai constantă și de asta a și ieșit campioană”, a spus Victor Piţurcă la sport.ro. Fostul selecţioner al României a vorbit şi despre situaţia de la CFR Cluj şi a spus că Dan Petrescu este antrenorul potrivit.

„Dan Petrescu trebuia să fie un Ferguson al campionatului nostru, al CFR-ului. Normal și logic era ca Dan Petrescu să antreneze 20 de ani CFR-ul pentru performanțele pe care le-a realizat, el e născut ca antrenor pentru CFR„, a mai spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua. Legenda clubului din Ghencea a lansat un atac dur la adresa conducerii formației militare. Fostul selecționer al echipei naționale a dorit să se implice la echipa pregătită în prezent de Daniel Oprița. Totuși, acesta a spus acum de ce o posibilă implicare nu va fi posibilă.

Reclamă

Fostul jucător de la Steaua București a spus că oficialii formației militare nu ar accepta o posibilă implicare a legendelor, pentru ca formația din Liga a 2-a să obțină dreptul de promovare.

Victor Pițurcă a spus că secția de fotbal a Clubului Sportiv are deja 3 ani în care nu a obținut dreptul de promovare și că nu știe cât va mai rezista formația.

„Ne-am strâns să vorbim despre ce s-ar putea face, să încercăm să ajutăm, dar eu le-am spus băieților că orice am propune, vom fi refuzați.

Reclamă 4 / 0/3

Diplomatic, frumos, elegant, dar vom fi refuzați. Cei care conduc, politicul, Ministerul Apărării, că nici nu știu cine sunt, ei trebuie să facă acest pas.

Dar dacă nu fac nimic, înseamnă că nu vor. Noi n-am ajuns să vorbim cu nimeni.

Sincer, nu știu cât vor mai rezista așa. Au trecut deja trei ani, probabil urmează și al patrulea tot în această stare. Și e păcat, fiindcă este vorba despre un brand foarte important din fotbalul românesc”, a spus Victor Pițurcă, conform gsp.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Venezia, acum în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu, rezervă în semifinalele play-off-ului pentru Serie A 21:20 LIVE VIDEOFinlanda – Danemarca e ACUM în AntenaPLAY! Duel spectaculos la Campionatul Mondial de hochei 21:19 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! El e eroul „câinilor” în turul barajului de pe Arena Naţională 20:40 VideoDoi români îi ajută pe fanii Formulei 1 să ajungă pe marile circuite! Ce costuri sunt pentru Marele Premiu de la Monaco 20:26 Ionel Dănciulescu, mesaj extrem de vehement înainte de Dinamo – Csikszereda: „Eşec total, aș vrea să le văd demisiile” 20:07 OFICIAL | Arne Slot este noul antrenor al lui Liverpool! Înlocuitorul lui Jurgen Klopp a semnat contractul: „Putem confirma!” 19:51 VIDEORadu Drăguşin a primit „premiul Oscar” la Tottenham: „Le mulţumesc celor care au crezut în mine!”. Imagini savuroase 19:31 VIDEORăzvan Lucescu a dansat cu trofeul pe maneaua „Made in Romania”! Imagini fabuloase cu antrenorul lui PAOK 19:27 Darius Olaru, impresionat de colegul său de la FCSB: „S-a maturizat foarte mult”! Concluzia, după acest sezon: „I-au ieşit toate” 18:59 Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre venirea lui Alex Chipciu la FCSB. Ce rol i-a pregătit la campioană: „Mă tot chinui!” Vezi toate știrile
Citește și