Închide meniul

„FCSB e deja campioană!” Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1: „Trebuia să fie un Ferguson, e născut să antreneze acolo”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 aprilie 2024, 21:07

Reclamă
„FCSB e deja campioană! Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1: „Trebuia să fie un Ferguson, e născut să antreneze acolo

Victor Piţurcă a fost audiat la DIICOT

Victor Piţurcă, declaraţii la ieşirea de la audieri / AntenaSport

Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1. Fostul selecţioner crede că FCSB e deja campioană şi spune că Dan Petrescu nu trebuia să plece niciodată de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă e convins că lupta la titlu s-a încheiat, iar FCSB se poate considera deja campioană. Echipa lui Charalambous are 10 puncte în faţa celor de la CFR Cluj şi Universitatea Craiova, principalele urmăritoare.

Verdictul lui Victor Piţurcă despre Liga 1

Campionatul e slab, slab. FCSB a fost echipa cea mai constantă și de asta a și ieșit campioană”, a spus Victor Piţurcă la sport.ro. Fostul selecţioner al României a vorbit şi despre situaţia de la CFR Cluj şi a spus că Dan Petrescu este antrenorul potrivit.

„Dan Petrescu trebuia să fie un Ferguson al campionatului nostru, al CFR-ului. Normal și logic era ca Dan Petrescu să antreneze 20 de ani CFR-ul pentru performanțele pe care le-a realizat, el e născut ca antrenor pentru CFR„, a mai spus Piţurcă.

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua

Victor Piţurcă a răbufnit în legătură cu proiectul CSA Steaua. Legenda clubului din Ghencea a lansat un atac dur la adresa conducerii formației militare. Fostul selecționer al echipei naționale a dorit să se implice la echipa pregătită în prezent de Daniel Oprița. Totuși, acesta a spus acum de ce o posibilă implicare nu va fi posibilă.

Reclamă

Fostul jucător de la Steaua București a spus că oficialii formației militare nu ar accepta o posibilă implicare a legendelor, pentru ca formația din Liga a 2-a să obțină dreptul de promovare.

Victor Pițurcă a spus că secția de fotbal a Clubului Sportiv are deja 3 ani în care nu a obținut dreptul de promovare și că nu știe cât va mai rezista formația.

„Ne-am strâns să vorbim despre ce s-ar putea face, să încercăm să ajutăm, dar eu le-am spus băieților că orice am propune, vom fi refuzați.

Reclamă 4 / 0/3

Diplomatic, frumos, elegant, dar vom fi refuzați. Cei care conduc, politicul, Ministerul Apărării, că nici nu știu cine sunt, ei trebuie să facă acest pas.

Dar dacă nu fac nimic, înseamnă că nu vor. Noi n-am ajuns să vorbim cu nimeni.

Sincer, nu știu cât vor mai rezista așa. Au trecut deja trei ani, probabil urmează și al patrulea tot în această stare. Și e păcat, fiindcă este vorba despre un brand foarte important din fotbalul românesc”, a spus Victor Pițurcă, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” Vezi toate știrile
Citește și