Închide meniul

„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 17:58

Reclamă
„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant! Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer

Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1

Victor Piţurcă / Profimedia

Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit în termeni duri despre vedetele din Liga 1! Victor Pițurcă a pus tunurile pe cei mai importanți jucători din cadrul campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă i-a analizat pe Albion Rrahmani și Philip Otele, care sunt unii dintre cei mai importanți jucători străini ai campionatului românesc.

Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1

Cei doi jucători au atras rapid atenția unor cluburi mari din străinătate, având în vedere cifrele din acest sezon. Otele este urmărit de cei de la Brighton, în timp ce și pentru Rrahmani ar fi apărut interes, tot din Premier League.

Neluțu Varga a cerut suma de 6 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer, pentru Philip Otele. La auzul acestei vești, Victor Pițurcă a avut o reacție uluitoare:

„Se vorbeşte că pe Otele îl vrea o echipă din Premier League. E o glumă? Asta e o glumă? Hai să fim serioşi! Otele e un jucător bun pentru campionatul României şi se vede în jocul CFR-ul. La CFR, la fel, selecţie proastă. Mulţi jucători care sunt acum au fost aduşi de Dan Petrescu, care înţeleg că vine înapoi.

Reclamă

Uitaţi-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid, care zic că au investit. Au investit, dar uitaţi-vă ce jucători au adus. Care sunt jucătorii ăia? Rrahmani nu e mare atacant. E atacant bun pentru campionatul României, dar nici măcar nu joacă titular în echipa naţională. E un jucător bun pentru campionatul României, are mai multe calităţi – viteză foarte bună şi e marcator – dar îţi mai trebuie şi alte lucruri, e lipsit de forţă şi nu poate să joace la un nivel.

Selecţia n-a fost foarte bună, jucătorii nu sunt foarte buni. O echipă bună trebuie să aibă o constanţă. Faci 3-4 meciuri bune şi unul mai prost, dar la noi e invers. Rapid bate pe FCSB şi pe urmă pierde 3-4 meciuri şi joacă şi slab.”, a spus fostul selecționer al echipei naționale, în cadrul unui podcast.

Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1

Victor Piţurcă l-a criticat dur și pe Florinel Coman. Fostul selecţioner este dezamăgit de randamentul lui Florinel Coman de la echipa naţională şi a venit şi cu o explicaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Piţurcă e de părere că Florinel Coman nu dă randament bun în tricoul naţionalei pentru că are în faţă adversari mult mai puternici. Piţurcă nu a ezitat şi l-a ironizat pe „Mbappe de România” pentru faptul că se duce la sală.

„Gigi Becali a investit bani mulți și în loc să plece Coman pe bani mulți, aud că se duce la sală. Se duce la sală, după atâția ani? La națională este inexistent pentru că la naționala adversarii sunt puternici și trebuie să faci ambele faze, iar când întâlnește un adversar puternic se lovește de o stâncă”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:20 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Acum se decide campioana Angliei 18:10 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului Vezi toate știrile
Citește și