Închide meniul

Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman: „La naţională este inexistent! Aud că se duce la sală!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 aprilie 2024, 8:19

Reclamă
Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman: „La naţională este inexistent! Aud că se duce la sală!

Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman. Fostul selecţioner este dezamăgit de randamentul lui Florinel Coman de la echipa naţională şi a venit şi cu o explicaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Piţurcă e de părere că Florinel Coman nu dă randament bun în tricoul naţionalei pentru că are în faţă adversari mult mai puternici. Piţurcă nu a ezitat şi l-a ironizat pe „Mbappe de România” pentru faptul că se duce la sală.

Victor Piţurcă l-a criticat dur pe Florinel Coman

„Gigi Becali a investit bani mulți și în loc să plece Coman pe bani mulți, aud că se duce la sală. Se duce la sală, după atâția ani? La națională este inexistent pentru că la naționala adversarii sunt puternici și trebuie să faci ambele faze, iar când întâlnește un adversar puternic se lovește de o stâncă”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali

Victor Piţurcă l-a făcut praf pe Gigi Becali. Fostul selecţioner al României nu crede în „calităţile de antrenor” ale lui Gigi Becali. Piţurcă spune că adevăratul examen îl va da în cupele europene.

Victor Piţurcă nu a avut milă de Gigi Becali, deşi FCSB este aproape de a câştiga campionatul. Piţurcă spune că, prin imixtiunile la echipă, Gigi Becali este anti-sport.

Reclamă

”Cred că jucătorii s-au obișnuit cu situația asta. Știu clar despre ce e vorba. Știu cine face echipa, știu cine face schimbările. Nu au avut adversari puternici în campionatul acesta. Iată că reușesc să-l câștige. Examenul adevărat e în cupele europene. Ce vor face? Dacă vor păți ca în anii trecuți, atunci e foarte rău. Poate patronul-antrenor are sclipiri de mare, mare antrenor și ajunge chiar în grupele Ligii Campionilor.

Ce să învețe Gigi Becali? El nu e anti-fotbal, e anti-sport. Eu știu foarte bine. Ce să știe el? Gigi Becali pălăvrăgește. Câștigă, plânge de bucurie. El vrea să fie antrenor. Bineînțeles că se pot spune multe, dar nu vreau să intru în acest subiect de a vorbi de multe persoane. Simt că e și încurajat. Vor unii să-i dea diplome. Chestii din-astea de doi lei care se pot întâmpla doar în România, doar în fotbalul românesc”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după ce a fost făcut praf de Victor Piţurcă

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce a fost făcut praf de Victor Piţurcă.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am nişte principii de viaţă, nu am zis că mă pricep. Cine vrea, poate să spună şi să aibă dreptate. Principiile mele sunt ale mele şi le aplic eu. Eu nu sunt stăpân de oameni, ci pe afacerea mea. Asta spun eu. Eu îţi dau salariu, faci ce spun eu. Eu sunt stăpân de business-ul meu. Acolo stăpânesc eu la FCSB. Când vii la mine, ştii ce faci. Eu respect salariul şi contractul, am demonstrat-o. Tu faci ce spun eu. M-am dus eu să fac antrenamente? Eu fac ca să nu intru în faliment ca Dinamo şi Rapid, atunci eu îmi arog nişte stăpâniri ale mele. Toţi au intrat în faliment.

Dacă nu a intrat în faliment, ce au câştigat. Am avut ofertă 50 de milioane, eu care nu mă pricep la fotbal. Când eşti la mine, 90 de minute cât eşti la mine eu stăpânesc. Dacă o duc eu în Liga Campionilor, Piţurcă ce o să mai zică? Pițurcă, vezi-ți de viața ta! De familia ta. E rușinos. De ce vorbești de un fost prieten al tău? Nu e frumos să vorbești așa aiurea. Ironii să facă el cu cine vrea. Nu e frumos să facă cu mine ironii. Am o vârstă, nu-mi mai arde mie de ironiile lui. Eu vreau să iau 50 de milioane şi să pierd cu 25-0 (n.r. – ironic). Eu nu vreau să mai iau 10 goluri, dar nu ai văzut cum joacă Real Madrid cu City. „, a spus Gigi Becali

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și