Închide meniul

„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant!” Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 12 aprilie 2024, 17:58

„E glumă? Rrahmani nu e mare atacant! Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1! Pe cine a atacat fostul selecționer

Victor Pițurcă a făcut praf vedetele din Liga 1

Victor Piţurcă / Profimedia

Fostul selecționer al echipei naționale a vorbit în termeni duri despre vedetele din Liga 1! Victor Pițurcă a pus tunurile pe cei mai importanți jucători din cadrul campionatului intern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pițurcă i-a analizat pe Albion Rrahmani și Philip Otele, care sunt unii dintre cei mai importanți jucători străini ai campionatului românesc.

Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1

Cei doi jucători au atras rapid atenția unor cluburi mari din străinătate, având în vedere cifrele din acest sezon. Otele este urmărit de cei de la Brighton, în timp ce și pentru Rrahmani ar fi apărut interes, tot din Premier League.

Neluțu Varga a cerut suma de 6 milioane de euro și 20% dintr-un viitor transfer, pentru Philip Otele. La auzul acestei vești, Victor Pițurcă a avut o reacție uluitoare:

„Se vorbeşte că pe Otele îl vrea o echipă din Premier League. E o glumă? Asta e o glumă? Hai să fim serioşi! Otele e un jucător bun pentru campionatul României şi se vede în jocul CFR-ul. La CFR, la fel, selecţie proastă. Mulţi jucători care sunt acum au fost aduşi de Dan Petrescu, care înţeleg că vine înapoi.

Reclamă

Uitaţi-vă la Craiova lui Mititelu, la Rapid, care zic că au investit. Au investit, dar uitaţi-vă ce jucători au adus. Care sunt jucătorii ăia? Rrahmani nu e mare atacant. E atacant bun pentru campionatul României, dar nici măcar nu joacă titular în echipa naţională. E un jucător bun pentru campionatul României, are mai multe calităţi – viteză foarte bună şi e marcator – dar îţi mai trebuie şi alte lucruri, e lipsit de forţă şi nu poate să joace la un nivel.

Selecţia n-a fost foarte bună, jucătorii nu sunt foarte buni. O echipă bună trebuie să aibă o constanţă. Faci 3-4 meciuri bune şi unul mai prost, dar la noi e invers. Rapid bate pe FCSB şi pe urmă pierde 3-4 meciuri şi joacă şi slab.”, a spus fostul selecționer al echipei naționale, în cadrul unui podcast.

Victor Pițurcă a pus tunurile pe vedetele din Liga 1

Victor Piţurcă l-a criticat dur și pe Florinel Coman. Fostul selecţioner este dezamăgit de randamentul lui Florinel Coman de la echipa naţională şi a venit şi cu o explicaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Piţurcă e de părere că Florinel Coman nu dă randament bun în tricoul naţionalei pentru că are în faţă adversari mult mai puternici. Piţurcă nu a ezitat şi l-a ironizat pe „Mbappe de România” pentru faptul că se duce la sală.

„Gigi Becali a investit bani mulți și în loc să plece Coman pe bani mulți, aud că se duce la sală. Se duce la sală, după atâția ani? La națională este inexistent pentru că la naționala adversarii sunt puternici și trebuie să faci ambele faze, iar când întâlnește un adversar puternic se lovește de o stâncă”, a spus Victor Piţurcă la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și