Închide meniul

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 8:42

Reclamă
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"

Gigi Becali şi Alex Mitriţă / Colaj Hepta

Alex Mitriță este transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre cel mai important jucător al Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația roș-albastră l-a avut în propria curte pe Alex Mitriță, în urmă cu mai bine de 10 ani. Jucătorul oltenilor evolua în acea perioadă la echipa de Youth League a echipei patronate de Gigi Becali, el fiind la momentul respectiv jucător împrumutat de Viitorul.

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”

Alex Mitriță a fost împrumutat la FCSB în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2013, atunci când avea 18 ani. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB avea posibilitatea de a-l cumpăra pe Mitriță, care avea o clauză modică, dar actualul lider din Liga 1 nu l-a păstrat la echipă în cele din urmă:

„Gigi a gândit cu voce tare. Îi place Mitriţă foarte mult. Serios, cui nu-i place Mitriţă. El a venit alt fotbalist decât cel care a plecat. A venit mult mai puternic, lider. Când a plecat era jucător bun, avea cifre, a jucat peste tot, dar pare alt jucător.

Şi când mă gândesc că l-am avut în curte, este incredibil. L-am avut şase luni pe Mitriţă când era mic, la echipa de Youth League şi aveam la fiecare jucător pe care l-am luat împrumut în perioada aia de la Viitorul clauză de cumpărare modică. 

Reclamă

Era mic Mitriţă. Avea 18 ani. Nouă ne plăcuse foarte mult. Ţin minte că am vorbit cu el că o să joace titular în Cupa României şi i-am zis <<Hai, măi, piticule, i-ai la mână>>, ca să-l impresioneze pe Gigi. Juca foarte bine. 

Nu a fost să fie. Era micuţ. Şi, după aia, l-am văzut crescând. Şi mie îmi place, cui nu-i place. E oltean. Plus relaţia pe care o are cu Mihai Rotaru”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Jucătorul din echipa lui Mihai Rotaru a vorbit inițial despre meciul cu Farul, câștigat de echipa lui Gică Hagi cu 2-1, și a spus că această înfrângere a fost cauzată de moralul scăzut din tabăra Universității Craiova. În ceea ce privește un transfer la FCSB, Mitriță a dezvăluit că le mulțumește roș-albaștrilor pentru interes, dar a menționat că nu va merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să fie doar o lovitură, îmi doresc să fiu apt la fiecare meci. Sper să nu mai apară și alte accidentări.

Nu este ușor să pierzi în Cupă, în semifinale, după a venit meciul cu FCSB. Vă dați seama că mental nu suntem ok. Se vede că suntem nervoși. Trebuie să reglăm acest lucru.

Trebuie să ne gândim foarte bine, să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat. Ne doream foarte mult Cupa. Acum ne gândim la podium.

Le mulțumesc pe această cale celor de la FCSB, dar iubesc această echipă, locul meu este aici! Nu voi pleca niciodată acolo!”, a spus Alexandru Mitriță, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Marius Şumudică vrea un jucător de la FCSB la naţionala României şi îl „înţeapă” pe Mihai Stoica: „Să iasă şi să spună public” 8:26 Mihai Stoica a anunţat care sunt meciurile pe care FCSB le va juca în Ghencea: „Nu fac nicio asociere între FCSB, CSA şi Steaua” 0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
Vezi toate știrile
Citește și