Închide meniul

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”

Alex Masgras Publicat: 13 aprilie 2024, 8:42

Reclamă
Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: "L-am avut în curte, este incredibil!"

Gigi Becali şi Alex Mitriţă / Colaj Hepta

Alex Mitriță este transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a făcut dezvăluiri despre cel mai important jucător al Universității Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formația roș-albastră l-a avut în propria curte pe Alex Mitriță, în urmă cu mai bine de 10 ani. Jucătorul oltenilor evolua în acea perioadă la echipa de Youth League a echipei patronate de Gigi Becali, el fiind la momentul respectiv jucător împrumutat de Viitorul.

Alex Mitriță, transferul de Champions League la care visează Gigi Becali. Mihai Stoica: „L-am avut în curte, este incredibil!”

Alex Mitriță a fost împrumutat la FCSB în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2013, atunci când avea 18 ani. Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB avea posibilitatea de a-l cumpăra pe Mitriță, care avea o clauză modică, dar actualul lider din Liga 1 nu l-a păstrat la echipă în cele din urmă:

„Gigi a gândit cu voce tare. Îi place Mitriţă foarte mult. Serios, cui nu-i place Mitriţă. El a venit alt fotbalist decât cel care a plecat. A venit mult mai puternic, lider. Când a plecat era jucător bun, avea cifre, a jucat peste tot, dar pare alt jucător.

Şi când mă gândesc că l-am avut în curte, este incredibil. L-am avut şase luni pe Mitriţă când era mic, la echipa de Youth League şi aveam la fiecare jucător pe care l-am luat împrumut în perioada aia de la Viitorul clauză de cumpărare modică. 

Reclamă

Era mic Mitriţă. Avea 18 ani. Nouă ne plăcuse foarte mult. Ţin minte că am vorbit cu el că o să joace titular în Cupa României şi i-am zis <<Hai, măi, piticule, i-ai la mână>>, ca să-l impresioneze pe Gigi. Juca foarte bine. 

Nu a fost să fie. Era micuţ. Şi, după aia, l-am văzut crescând. Şi mie îmi place, cui nu-i place. E oltean. Plus relaţia pe care o are cu Mihai Rotaru”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB

Jucătorul din echipa lui Mihai Rotaru a vorbit inițial despre meciul cu Farul, câștigat de echipa lui Gică Hagi cu 2-1, și a spus că această înfrângere a fost cauzată de moralul scăzut din tabăra Universității Craiova. În ceea ce privește un transfer la FCSB, Mitriță a dezvăluit că le mulțumește roș-albaștrilor pentru interes, dar a menționat că nu va merge niciodată la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Sper să fie doar o lovitură, îmi doresc să fiu apt la fiecare meci. Sper să nu mai apară și alte accidentări.

Nu este ușor să pierzi în Cupă, în semifinale, după a venit meciul cu FCSB. Vă dați seama că mental nu suntem ok. Se vede că suntem nervoși. Trebuie să reglăm acest lucru.

Trebuie să ne gândim foarte bine, să analizăm foarte bine. Ne doream cele 3 puncte, dar din păcate nu s-a putut.

E un sezon pe jumătate ratat. Ne doream foarte mult Cupa. Acum ne gândim la podium.

Le mulțumesc pe această cale celor de la FCSB, dar iubesc această echipă, locul meu este aici! Nu voi pleca niciodată acolo!”, a spus Alexandru Mitriță, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și