Închide meniul

Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out

Bogdan Stănescu Publicat: 19 aprilie 2024, 19:52

Reclamă
Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out

Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni!

Antrenorul lui FC Botoşani, Bogdan Andone / Captură Prima Sport

Hermannstadt – FC Botoşani 1-1, în primul meci al etapei a cincea din play-out-ul Ligii 1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, după ce au jucat peste 65 de minute în inferioritate numerică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 24, de la gazde a fost eliminat Murgia pentru o intrare dură la un adversar. Oaspeţii au deschis scorul prin Mailat ’61. Pentru gazde a egalat pe final Neguţ (90+2).

Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruţ – Balaure (Neguţ ’68), Murgia, Mino Sota (Fonseca ’84), Ianis Stoica (D. Iancu ’68) – Paraschiv, G. Iancu (Biceanu ’68). Antrenor: Marius Măldărăşanu.

FC Botoşani: Ducan – Benzar (Filip ’71), Sadiku, Miron, Ţigănaşu – Dican, Petro, Florescu (Mailat ’46) – Mitrov (Gligor ‘90+3), Ferreira (Kaprof ’46), E. Lopez (Margiotta ’74). Antrenor: Bogdan Andone.

Cartonaşe galbene: Mino ’38 / Ferreira ’32, Sadiku ‘45+3, Kaprof ‘87

Reclamă

Cartonaş roşu: Murgia ‘24

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ferencz Tunyogi, Andrei Constantinescu – Mihai Motan

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Raul Constantin Ghiciulescu

Reclamă 4 / 0/3

Observator: Marcel Savaniu

Cum arată acum clasamentul în play-out

FC Botoşani a ajuns, după acest meci, momentan, pe locul 8 în play-out. Moldovenii au un meci mai mult disputat decât echipele cu care se luptă pentru evitarea retrogradării.

De partea cealaltă, Hermannstadt e pe primul loc în play-out, dar are un meci mai mult disputat decât contracandidatele UTA, Oţelul şi U Cluj.

Iată cum arată acum clasamentul în play-out:

Aşa arată acum clasamentul în play-out
Aşa arată acum clasamentul în play-out

Valeriu Iftime a dezvăluit că Marius Şumudică i l-a recomandat ca antrenor pe Bogdan Andone

Valeriu Iftime a dezvăluit, recent, că antrenorul Bogdan Andone i-a fost recomandat de către Marius Şumudică. Andone şi Şumudică sunt cumnaţi.

„E adevărat, a contat foarte mult ce mi-a spus Marius, sincer. Nu are nicio legătură faptul că sunt rude, mi se pare că e cumnatul lui. El mi-a spus e un om serios, că mă salvează, în decembrie când eram mort. >.

Așa au ajuns Kaprof, Enzo din Argentina. Nu m-a ajutat personal pe mine, cred că a vorbit cu Bogdan, se cunosc foarte bine. E o chestiune pe care n-o știu exact. Mi-a spus Șumudică în decembrie că mă pot salva.

Uitați că acum are dreptate, cât de cât, de asta vorbesc după (n.r. terminarea campionatului). Poate mă bate Dinamo acasă și nu mă pot salva”, a declarat Valeriu Iftime pentru fanatik.ro.

Reclamă

 

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și