Închide meniul
VIDEO

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 21:56 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 18:45

Reclamă
Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar

Un discurs desprins din filme, în limba engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiarul Craiovei, a devenit viral la o săptămână după supradoza de pastilă a fiului patronului de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu Jr le-a vorbit jucătorilor despre sacrificii, după victoria cu Universitatea Cluj (3-2), care a scos echipa de pe locurile retrogradabile direct. Oltenii vor şase puncte din ultimele două partide (UTA şi Hermannstadt), pentru a scăpa de emoţiile barajului de menţinere în Liga 1.

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiarul Craiovei

„În primul rând, mă bucur să vă văd din nou, după o săptămână oribilă pentru mine, dar şi după câteva luni grele şi pentru voi. Vreau să vă spun că trebuie să continuăm această frumoasă poveste a fotbalului românesc. Aici este despre o poveste, care a început în 2017, în divizia a patra.

E păcat că unii dintre voi, care sunteţi atât de talentaţi, sunteţi într-o formă atât de rea. E totul în mintea voastră, este despre sacrificii şi atitudine. Totul este la voi. Trebuie să continuaţi povestea asta.

Juan, mă uit la tine, eşti liderul echipei. Tot timpul, pe teren, trebuie să încurajezi pe cineva. Azi am avut un meci greu şi v-am văzut pe toţi făcând sacrificii. Aşa am câştigat acest meci, cu atitudine.

Reclamă

L-am văzut pe Chiţu care a intrat 5 minute. Toată lumea a uitat ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni. Avem în faţa două meciuri, dacă le vom câştiga, vom fi salvaţi. Nu vom juca un baraj cu o echipă din liga secundă.

Nu vreau să fim relaxaţi acum. Nu s-a întâmplat nimic azi, dacă vom pierde următorele două meciuri. Fiţi concentraţi şi gândiţi-vă la noi. Vreau să vă spun o poveste adevărată despre familia mea. În 2011, am fost omorâţi şi îngropaţi de Federaţia Română de Fotbal. Nu am renunţat chiar dacă am avut cinci ani foarte grei. Familia mea a sacrificat totul pentru echipa asta. Suntem nebuni după fotbal.

Vă rog să continuaţi această frumoasă poveste. Nu vreţi să fiţi cei care omoară această echipă. Voi sunteţi echipa. Sunteţi parte din istoria ei. Nu fiţi nervoşi dacă nu jucaţi. Fiţi fericiţi că jucaţi chiar şi 5 minute. Suntem duşmanii noştri. Trebuie să mergem la Arad şi să-i omorâm”, a spus Mititelu Jr, în vestiarul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

După primele şapte etape disputate în play-out, FC U Craiova 1948 e pe locul 7, cu 22 de puncte, la o singură lungime de poziţia a şasea, care asigură menţinerea în prima ligă.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și