Închide meniul
VIDEO

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 21:56 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 18:45

Reclamă
Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar

Un discurs desprins din filme, în limba engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiarul Craiovei, a devenit viral la o săptămână după supradoza de pastilă a fiului patronului de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu Jr le-a vorbit jucătorilor despre sacrificii, după victoria cu Universitatea Cluj (3-2), care a scos echipa de pe locurile retrogradabile direct. Oltenii vor şase puncte din ultimele două partide (UTA şi Hermannstadt), pentru a scăpa de emoţiile barajului de menţinere în Liga 1.

Discurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiarul Craiovei

„În primul rând, mă bucur să vă văd din nou, după o săptămână oribilă pentru mine, dar şi după câteva luni grele şi pentru voi. Vreau să vă spun că trebuie să continuăm această frumoasă poveste a fotbalului românesc. Aici este despre o poveste, care a început în 2017, în divizia a patra.

E păcat că unii dintre voi, care sunteţi atât de talentaţi, sunteţi într-o formă atât de rea. E totul în mintea voastră, este despre sacrificii şi atitudine. Totul este la voi. Trebuie să continuaţi povestea asta.

Juan, mă uit la tine, eşti liderul echipei. Tot timpul, pe teren, trebuie să încurajezi pe cineva. Azi am avut un meci greu şi v-am văzut pe toţi făcând sacrificii. Aşa am câştigat acest meci, cu atitudine.

Reclamă

L-am văzut pe Chiţu care a intrat 5 minute. Toată lumea a uitat ce s-a întâmplat în ultimele 4 luni. Avem în faţa două meciuri, dacă le vom câştiga, vom fi salvaţi. Nu vom juca un baraj cu o echipă din liga secundă.

Nu vreau să fim relaxaţi acum. Nu s-a întâmplat nimic azi, dacă vom pierde următorele două meciuri. Fiţi concentraţi şi gândiţi-vă la noi. Vreau să vă spun o poveste adevărată despre familia mea. În 2011, am fost omorâţi şi îngropaţi de Federaţia Română de Fotbal. Nu am renunţat chiar dacă am avut cinci ani foarte grei. Familia mea a sacrificat totul pentru echipa asta. Suntem nebuni după fotbal.

Vă rog să continuaţi această frumoasă poveste. Nu vreţi să fiţi cei care omoară această echipă. Voi sunteţi echipa. Sunteţi parte din istoria ei. Nu fiţi nervoşi dacă nu jucaţi. Fiţi fericiţi că jucaţi chiar şi 5 minute. Suntem duşmanii noştri. Trebuie să mergem la Arad şi să-i omorâm”, a spus Mititelu Jr, în vestiarul oltenilor.

Reclamă 4 / 0/3

După primele şapte etape disputate în play-out, FC U Craiova 1948 e pe locul 7, cu 22 de puncte, la o singură lungime de poziţia a şasea, care asigură menţinerea în prima ligă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată 10:23 Suedia – SUA LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Programul zilei de la Campionatul Mondial de hochei! Primele meciuri sunt la 17:20 9:52 Mutarea de urgenţă pe care Dinamo a vrut să o facă! „Câinii”, loviţi de probleme înaintea etapei decisive din play-out Vezi toate știrile
Citește și