Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man

Publicat: 11 mai 2024, 21:54

Reclamă
Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A - X Parma

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Fostul jucător al Craiovei s-a aflat pe scenă alături de ceilalţi colegi ai săi, care au trecut peste un sezon aproape perfect în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cruciaţii obţinuseră promovarea în Serie A înainte de ultimul meci, 1-1 cu Reggiana, în deplasare. Ei au terminat pe locul 1 sezonul 2023-2024, la 3 puncte în faţa lui Como, echipa condusă de Cesc Fabregas.

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a fost în centrul distracţiei: a cântat şi a dansat, fără să lase vreo secundă deoparte steagul tricolor, sub care va evolua în această vară la EURO 2024, în Germania.

Valentin Mihăilă, jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro, s-a implicat la promovarea echipei în Serie A, el marcând şase goluri şi oferind şi două pase decisive, în cele 32 de partide adunate în campionat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

Reclamă
Reclamă 4

Cesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A

Cesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, a avut un discurs de senzaţie după promovarea echipei sale în Serie A. Fabregas le-a vorbit jucătorilor în vestiar imediat după ce Como a promovat matematic.

Pe reţeaua X (fostul Twitter), au apărut atât imagini cu Cesc Fabregas şi jucătorii aşteptând fluierul final al meciului Spezia – Venezia 2-1, cât şi discursul acţionarului lui Como.

„În primul rând felicitări tuturor, cu adevărat aţi avut un sezon de campioni. Ştiu că astăzi nu am terminat aşa cum, probabil, ne doream, cu o victorie. Mâine, antrenament la 10.

Reclamă

Dar e un lucru pe care vreau să vi-l spun înainte de a merge acolo, alături de fanii noştri. Vă mulţumesc, dar fiţi puternici, pentru că acest sezon este nimic. Acest sezon e doar încălzirea.

Sezonul viitor: mai multă eficienţă, mai multă muncă. Şi, aşa cum v-am promis şi cum voiaţi… Vreţi să mergeţi la Ibiza?”, le-a spus Cesc Fabregas jucătorilor săi, imediat după promovarea în Serie A, obţinută în ultima etapă.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:02

Răzvan Burleanu a fost în vestiarul naţionalei după Belgia – România 2-0! Ce le-a transmis preşedintele FRF tricolorilor

14:45

Cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Spaniei este în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 15:45

14:24

Ronaldo Deaconu a semnat! Mijlocaşul român rămâne în Liga 1, după despărţirea de Farul Constanţa

14:23

Gigi Becali, atac devastator la Edi Iordănescu! Decizia care l-a enervat pe patronul FCSB: „Nu se fac mizerii din astea”

14:07

Gigi Becali a anunţat că transferul lui Florinel Coman e ca şi făcut: „Le-am trimis contul să bage banii”

13:49

Nici De Bruyne, nici Lukaku! Cine e jucătorul Belgiei care l-a lăsat mască pe Gigi Becali: „Face 400 de milioane”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și