Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man

Publicat: 11 mai 2024, 21:54

Reclamă
Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A - X Parma

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Fostul jucător al Craiovei s-a aflat pe scenă alături de ceilalţi colegi ai săi, care au trecut peste un sezon aproape perfect în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cruciaţii obţinuseră promovarea în Serie A înainte de ultimul meci, 1-1 cu Reggiana, în deplasare. Ei au terminat pe locul 1 sezonul 2023-2024, la 3 puncte în faţa lui Como, echipa condusă de Cesc Fabregas.

Valentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A

Valentin Mihăilă a fost în centrul distracţiei: a cântat şi a dansat, fără să lase vreo secundă deoparte steagul tricolor, sub care va evolua în această vară la EURO 2024, în Germania.

Reclamă

Valentin Mihăilă, jucătorul de 24 de ani cotat la două milioane de euro, s-a implicat la promovarea echipei în Serie A, el marcând şase goluri şi oferind şi două pase decisive, în cele 32 de partide adunate în campionat.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Parma Calcio 1913 (@parmacalcio1913)

Reclamă

Cesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A

Cesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, a avut un discurs de senzaţie după promovarea echipei sale în Serie A. Fabregas le-a vorbit jucătorilor în vestiar imediat după ce Como a promovat matematic.

Pe reţeaua X (fostul Twitter), au apărut atât imagini cu Cesc Fabregas şi jucătorii aşteptând fluierul final al meciului Spezia – Venezia 2-1, cât şi discursul acţionarului lui Como.

„În primul rând felicitări tuturor, cu adevărat aţi avut un sezon de campioni. Ştiu că astăzi nu am terminat aşa cum, probabil, ne doream, cu o victorie. Mâine, antrenament la 10.

Reclamă 4 / 0/3

Dar e un lucru pe care vreau să vi-l spun înainte de a merge acolo, alături de fanii noştri. Vă mulţumesc, dar fiţi puternici, pentru că acest sezon este nimic. Acest sezon e doar încălzirea.

Sezonul viitor: mai multă eficienţă, mai multă muncă. Şi, aşa cum v-am promis şi cum voiaţi… Vreţi să mergeţi la Ibiza?”, le-a spus Cesc Fabregas jucătorilor săi, imediat după promovarea în Serie A, obţinută în ultima etapă.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
9:26

Xabi Alonso, după umilinţa din finala Europa League, Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Au fost greşeli, poate şi ale mele”

9:04

Gian Piero Gasperini, după Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0: „Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili”

8:44

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, schimb de replici după ce s-a decis viitorul lui Florinel Coman: „Amatorism. Nişte diletanţi!”

8:23

„Ești stelist?” Moment de sinceritate al lui Daniel Popa, înainte sa ajungă la Dinamo. Atacantul, la o semnătură distanță de FCSB

23:59 22 mai

Ademola Lookman, hat-trick colosal pentru Atalanta în finala Europa League! Performanţă UNICĂ împotriva lui Bayer Leverkusen

23:52 22 mai

Atalanta – Bayer Leverkusen 3-0! Lookman, hat-trick fabulos sub ochii lui Istvan Kovacs. Trofeul Europa League merge în Italia

1 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 2 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 3 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 4 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 5 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și