Închide meniul

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2024, 12:31

Reclamă
Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury

Oleksandr Usyk, în Arabia Saudită - Profimedia Images

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury. Ucraineanul a mers la spital, după victoria de la Kingdom Arena din Riad (Arabia Saudită). El s-a temut că a suferit o fractură de maxilar în timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce o radiografie a arătat că nu era cazul, el a revenit în sală pentru conferinţa de presă, ţinând încă în mână jucăria de pluş preferată a fiicei sale mai mari, un măgar cu urechi mari.

Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury

El a recunoscut că a vrut să se întoarcă acasă şi să se bucure de familia sa, de soţia sa şi de cei patru copii ai lor. Usyk a izbucnit în lacrimi când şi-a amintit de tatăl său, care a murit după ce a câştigat titlul olimpic în 2012.

Ucraineanul a adus un omagiu antrenorilor săi, care l-au ajutat din greu în ultimele nouă luni, şi a mărturisit că se gândea să devină campion mondial incontestabil la categoria grea încă din 2008 şi titlul european la -81 kg! „Nu pentru mine, ci pentru Dumnezeu, pentru fanii mei, pentru ţara mea, pentru soldaţii ucraineni, pentru mamele şi taţii ucraineni şi pentru copii.

Întrebat despre revanşa sa contractuală cu Fury, el a fost evaziv: „Nu ştiu ce se va întâmpla”.

Reclamă
Reclamă 4

În ceea ce priveşte victoria înainte de limită pe care ar fi obţinut-o dacă arbitrul american Mark Nelson l-ar fi oprit pe Fury în runda a noua, în loc să-l numere şi să-i acorde apoi câteva secunde preţioase pentru a-şi reveni, el a spus: „Nu a fost prin knock-out? Nicio problemă”.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și