Închide meniul
VIDEO

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2024, 7:08

Reclamă
Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury. Moment pentru istorie: prima înfrângere a britanicului. Suma colosală câştigată de Usyk

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury - Profimedia Images

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury şi, la 37 de ani, rămâne campionul categoriei grea în boxul mondial profesionist. Usyk e primul boxer care îl bate pe pugilistul britanic şi obţine a 22-a victorie a carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Usyk a obţinut victoria după o decizie împărţită venită din partea arbitrilor, 115-112, 113-114, 114-113. Cei doi au luptat toate cele 12 runde, iar Usyk şi-a trimis o dată adversarul la podea. 34 de victorii şi o înfrângere este noul palmares al britanicului.

Oleksandr Usyk l-a învins pe Tyson Fury

După victoria istorică de la Riad, Usyk a ajuns să deţină cele mai importante centuri de la categoria grea, WBA, IBF, WBO, IBO, The Ring și WBC. „Tată, mă auzi? (n.r. – privind în sus) Am reușit! Vă mulțumesc tuturor, familiei, țării mele. Slavă Ucraina!”, a fost mesajul de la final al pugilistului.

Cei doi s-au îmbrăţişat, un gest de fair-play rar întâlnit la un asemenea nivel, după care cel poreclit „The Cat” a luat microfonul şi le-a transmis tuturor că decizia arbitrilor a fost una greşită.

„Normal că vreau revanșa. Acum am nevoie de ceva odihnă, apoi vom vedea. Consider că am câștigat meciul, tu ai luat câteva runde, dar per total cred că lupta a fost a mea. Dar nu vreau să mă pun pe plâns și să caut scuze acum. A fost o luptă bună, mulțumesc, dar îți garantez că îmi voi lua revanșa. Ne revedem în octombrie! La mulți ani tuturor”, a spus Fury.

Reclamă
Reclamă 4

Plin de vedete la lupta dintre Usyk şi Fury

Suma încasată de Oleksandr Usyk pentru lupta cu Tyson Fury de la Riad este una uriaşă, de 30 de milioane de dolari. În urma victoriei, ucraineanul a ajuns la 22 de succese într-o carieră în care rămâne neînvins.

Cristiano Ronaldo, Neymar, Vladimir Klitschko, Andryi Shevchenko, Steven Gerrard, Jean-Claude Van Damme, Evander Holyfield sau Lennox Lewis sunt vedetele care au luat parte la gala de la Riad.

Reclamă

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

15:55

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu a câştigat duelul cu Mihai Rotaru

15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și