Închide meniul

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 18:46

Reclamă
A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

Xavi și Istvan Kovacs / Profimedia

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Barcelona a primit o amendă după incidentele de la meciul cu PSG, care s-a încheiat cu eliminarea catalanilor din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost la centrul partidei din sferturile Ligii. O decizie a românului a pornit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu eliminarea lui Xavi.

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

La partida respectivă, Xavi a fost eliminat de Istvan Kovacs după o criză uluitoare de nervi. Acesta s-a enervat după un fault comis de Frankie de Jong și a lovit cu piciorul un panou de la marginea terenului.

Centralul a fost atenționat rapid de gestul lui Xavi și i-a dat „roșu direct” tehnicianului.

După acest eveniment, UEFA l-a suspendat pentru 2 partide pe Xavi. De asemenea, a fost sancționatș i Sergi Roberto, care a coborât pe gazon chiar dacă nu a avut drept de joc la acea partidă.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, reprezentații forului european i-au amentat pe catalani cu suma de 57,250 de euro, potrivit informațiilor oferite de barcauniversal.com.

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Iată prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona. Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, legate de viitorul său.

Xavi a anunțat inițal că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, însă acesta s-a răzgândit înainte de ultimele partide din actuala stagiunii.

Reclamă

Decizia luată de spaniol l-ar fi enervat la culme pe Laporta, care ar fi decis să îl dea afară pe antrenor la finalul actualului sezon.

Totuși, Xavi a desmințit acum zvonurile și a menționat faptul că are parte de încredere deplină din partea conducerii de la Barcelona.

„Am aflat și eu informația, dar pe mine mă interesează să am încrederea președintelui Laporta și a lui Deco, iar ea e rămas intactă. Speculațiile nu schimbă cu nimic situația. Înțeleg că presa trebuie să publice ceva, dar pentru mine nu s-a schimbat nimic. Dacă va trebui să vorbim despre ceva, o vom face.

Acum trei săptămâni am stat aici și v-am anunțat că voi continua. Asta nu s-a schimbat. Dacă se întâmplă, vă voi spune. Nu vă pot da mai multe informații.

Vrem să câștigăm și să ne asigurăm locul doi. N-am niciun dubiu că lucrurile pot merge bine. Am un lot extraordinar, consolidat de cei veniți din academie. Încă sunt entuziast. Barcelona este clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:00

LIVE TEXTCroaţia – Italia 0-0 şi Albania – Spania 0-0. Luptă în 3 pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:49

FCSB s-a distrat în primul amical al verii! Victorie la scor cu o echipă de amatori! Marius Ştefănescu, „dublă” la debut

21:44

Foto„Hai, băieţi! Pentru optimi!” România, ultimul antrenament înaintea plecării la Frankfurt! Mesajul clar al lui Edi Iordănescu

21:42

FotoIubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

20:55

Ce mesaj a primit Edi Iordănescu, cu două zile înaintea meciului decisiv cu Slovacia de la EURO: „Îl împart cu voi!”

20:23

Suma uriaşă primită de Cristi Manea, după ce a semnat cu Rapid! Toate detaliile contractului

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și