Închide meniul

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 18:46

Reclamă
A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

Xavi și Istvan Kovacs / Profimedia

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Barcelona a primit o amendă după incidentele de la meciul cu PSG, care s-a încheiat cu eliminarea catalanilor din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost la centrul partidei din sferturile Ligii. O decizie a românului a pornit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu eliminarea lui Xavi.

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

La partida respectivă, Xavi a fost eliminat de Istvan Kovacs după o criză uluitoare de nervi. Acesta s-a enervat după un fault comis de Frankie de Jong și a lovit cu piciorul un panou de la marginea terenului.

Centralul a fost atenționat rapid de gestul lui Xavi și i-a dat „roșu direct” tehnicianului.

După acest eveniment, UEFA l-a suspendat pentru 2 partide pe Xavi. De asemenea, a fost sancționatș i Sergi Roberto, care a coborât pe gazon chiar dacă nu a avut drept de joc la acea partidă.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, reprezentații forului european i-au amentat pe catalani cu suma de 57,250 de euro, potrivit informațiilor oferite de barcauniversal.com.

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Iată prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona. Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, legate de viitorul său.

Xavi a anunțat inițal că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, însă acesta s-a răzgândit înainte de ultimele partide din actuala stagiunii.

Reclamă

Decizia luată de spaniol l-ar fi enervat la culme pe Laporta, care ar fi decis să îl dea afară pe antrenor la finalul actualului sezon.

Totuși, Xavi a desmințit acum zvonurile și a menționat faptul că are parte de încredere deplină din partea conducerii de la Barcelona.

„Am aflat și eu informația, dar pe mine mă interesează să am încrederea președintelui Laporta și a lui Deco, iar ea e rămas intactă. Speculațiile nu schimbă cu nimic situația. Înțeleg că presa trebuie să publice ceva, dar pentru mine nu s-a schimbat nimic. Dacă va trebui să vorbim despre ceva, o vom face.

Acum trei săptămâni am stat aici și v-am anunțat că voi continua. Asta nu s-a schimbat. Dacă se întâmplă, vă voi spune. Nu vă pot da mai multe informații.

Vrem să câștigăm și să ne asigurăm locul doi. N-am niciun dubiu că lucrurile pot merge bine. Am un lot extraordinar, consolidat de cei veniți din academie. Încă sunt entuziast. Barcelona este clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și