Închide meniul

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

Alex Ioniță Publicat: 23 mai 2024, 18:46

Reclamă
A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Amenda primită, după incidentele de la Barcelona – PSG 1-4

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

Xavi și Istvan Kovacs / Profimedia

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs. Barcelona a primit o amendă după incidentele de la meciul cu PSG, care s-a încheiat cu eliminarea catalanilor din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost la centrul partidei din sferturile Ligii. O decizie a românului a pornit un scandal uriaș, care s-a lăsat cu eliminarea lui Xavi.

A venit nota de plată după scandalul dintre Xavi și Istvan Kovacs

La partida respectivă, Xavi a fost eliminat de Istvan Kovacs după o criză uluitoare de nervi. Acesta s-a enervat după un fault comis de Frankie de Jong și a lovit cu piciorul un panou de la marginea terenului.

Centralul a fost atenționat rapid de gestul lui Xavi și i-a dat „roșu direct” tehnicianului.

După acest eveniment, UEFA l-a suspendat pentru 2 partide pe Xavi. De asemenea, a fost sancționatș i Sergi Roberto, care a coborât pe gazon chiar dacă nu a avut drept de joc la acea partidă.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, reprezentații forului european i-au amentat pe catalani cu suma de 57,250 de euro, potrivit informațiilor oferite de barcauniversal.com.

Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona

Iată prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona. Tehnicianul echipei catalane a vorbit despre zvonurile apărute în ultima perioadă, legate de viitorul său.

Xavi a anunțat inițal că va pleca de la Barcelona la finalul sezonului, însă acesta s-a răzgândit înainte de ultimele partide din actuala stagiunii.

Reclamă

Decizia luată de spaniol l-ar fi enervat la culme pe Laporta, care ar fi decis să îl dea afară pe antrenor la finalul actualului sezon.

Totuși, Xavi a desmințit acum zvonurile și a menționat faptul că are parte de încredere deplină din partea conducerii de la Barcelona.

„Am aflat și eu informația, dar pe mine mă interesează să am încrederea președintelui Laporta și a lui Deco, iar ea e rămas intactă. Speculațiile nu schimbă cu nimic situația. Înțeleg că presa trebuie să publice ceva, dar pentru mine nu s-a schimbat nimic. Dacă va trebui să vorbim despre ceva, o vom face.

Acum trei săptămâni am stat aici și v-am anunțat că voi continua. Asta nu s-a schimbat. Dacă se întâmplă, vă voi spune. Nu vă pot da mai multe informații.

Vrem să câștigăm și să ne asigurăm locul doi. N-am niciun dubiu că lucrurile pot merge bine. Am un lot extraordinar, consolidat de cei veniți din academie. Încă sunt entuziast. Barcelona este clubul vieții mele”, a spus Xavi, citat de mundodeportivo.com.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:30

Helmut Marko a pus la zid un pilot din Formula 1, după ultimele prestaţii: „Mă întreb dacă el chiar vrea să piloteze”

12:15

Denis Alibec, plin de încredere înainte de debutul României la EURO: „Aş vrea să ajungem în finală”! Mesaj pentru Edi Iordănescu

11:57

Toni Kroos a dezvăluit motivul din spatele retragerii din fotbal la 34 de ani: „Oamenii au spus că mai pot juca fără probleme”

11:45

FotoNaţionala României a plecat cu trenul spre Munchen! Tricolorii şi selecţionerul Edi Iordănescu, păziţi atent de oamenii legii

10:57

Edi Iordănescu împlineşte 46 de ani! Selecţionerul României, al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024

10:50

Adrian Ilie a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei după ce fostul internaţional român a fost prins băut la volan!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și