Închide meniul
VIDEO

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei. Violenţe între fanii lui Lyon şi PSG

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 22:16

Reclamă
Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei. Violenţe între fanii lui Lyon şi PSG

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Două autobuze au sfărşit în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei, dintre Lyon şi PSG, partidă disputată sâmbătă seară, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, cu câteva ore înainte de finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Olympiqie Lyon, meci clasificat de autorităţi ca fiind de mare risc, ciocniri violente între suporteri au izbucnit la staţia de taxare de la Fresnes, informează AFP. Preşedintele francez Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în cei mai fermi termeni”.

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille. Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”.


„Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Reclamă
Reclamă 4

Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:35

Rapid a jucat primele două amicale din cantonamentul din Slovenia. Cum s-au descurcat giuleștenii lui Neil Lennon

22:29

FotoConcentrare maximă la ultimul antrenament al naţionalei, înaintea meciului cu Slovacia! Pe ce stadion s-au antrenat „tricolorii”

22:22

LIVE TEXTAnglia – Slovenia și Danemarca – Serbia se joacă ACUM! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

22:14

„Așa e, da!” Mihai Stoica a confirmat transferul lui Florinel Coman în Qatar! Cine îl va înlocuil în „primul 11” la FCSB

21:51

„Fără strălucire!” L’Equipe, reacţie tranşantă după ce Franţa a pierdut primul loc în grupa de la EURO 2024

21:46

Giovanni Becali, detalii despre viitorul lui Olimpiu Moruțan! Mijlocașul a atras interes chiar dacă este accidentat

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina 6 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO
Citește și