Închide meniul
VIDEO

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei. Violenţe între fanii lui Lyon şi PSG

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2024, 22:16

Reclamă
Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei. Violenţe între fanii lui Lyon şi PSG

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Două autobuze au sfărşit în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei, dintre Lyon şi PSG, partidă disputată sâmbătă seară, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, cu câteva ore înainte de finala Cupei Franţei, dintre PSG şi Olympiqie Lyon, meci clasificat de autorităţi ca fiind de mare risc, ciocniri violente între suporteri au izbucnit la staţia de taxare de la Fresnes, informează AFP. Preşedintele francez Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în cei mai fermi termeni”.

Două autobuze, în flăcări, înainte de finala Cupei Franţei

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille.

Ciocniri au izbucnit între suporterii OL şi PSG şi „către poliţie” la o staţie de taxare a unei autostrăzi în apropiere de Arras, iar două autobuze au luat foc cu două ore înainte de finala Cupei Franţei de la Lille. Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”.


„Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Reclamă
Reclamă 4

Emmanuel Macron a condamnat violenţele „în termenii cei mai fermi posibil”. „Acestea sunt evenimente sportive unde, înainte de toate, trebuie să existe bucurie şi sport. Condamn toate violenţele în termenii cei mai fermi posibil”, a declarat şeful statului în timpul unei vizite publice la Tourcoing. „Sper ca lucrurile să se desfăşoare cât mai normal posibil în această seară”, a adăugat el, confirmând că va merge la stadion.

Recomandări

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24 21 iun.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și