Închide meniul
Video

Sărbătoare de senzaţie, cu focuri de artificii, după ce Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei! Finala a fost în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 23:18

Reclamă

Sărbătoare de senzaţie, cu focuri de artificii, după ce Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei!

Spectacoul cu focuri de artificii, în timp ce jucătorii lui Panathinaikos sărbătoreau pe teren / captura AntenaPLAY

A fost o sărbătoare de senzaţie, cu focuri de artificii, după ce Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei. Finala Cupei Greciei, Panathinaikos – Aris 1-0, a fost în direct în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al meciului a fost marcat de Georgios Vagiannidis în minutul 90+7 al partidei. Vagiannidis a fost şi declarat MVP-ul finalei.

Sărbătoare de senzaţie, cu focuri de artificii, după ce Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei! Finala a fost în AntenaPLAY

Staff-ul lui Panathinaikos a izbucnit după golul marcat de Vagiannidis. La scurt timp după reuşita fotbalistului grec arbitra Stephanie Frappart a fluierat finalul partidei.

A fost un meci marcat de tensiuni. Au fost nu mai puţin de 3 eliminări, una de la Panathinaikos şi două de la Aris. Câştigătorii au rămas primii în 10, după ce Kotsiras a văzut al doilea galben, în minutul 50 al partidei. Aris a avut ulterior doi jucători eliminaţi, Darida, în minutul 65 şi Jules, în minutul 71. Darida a văzut al doilea galben. Jules a fost eliminat direct, după ce l-a lovit pe un adversar în timp ce se afla la pământ.

În minutul 56 al partidei, Zamora a ratat cea mai mare ocazie a meciului. Atacantul lui Aris nu a reuşit să înscrie din doar câţiva metri, după ce anterior mai ratase o ocazie mare.

Reclamă
Reclamă 4

Panathinaikos: Lodygin – Juankar, Arao, Jedvaj, Kotsiras – Bakasetas, Ruben Perez, Cerin – Bernard, Ioannidis, Mancini

Aris: Julian Cuesta – Moses Odubajo, Fabiano, Jakub Brabec, Montoya – Garcia, Mvondo, Darida – Suleymanov, Moron, Zamora

Momente şocante după ce Panathinaikos a câştigat Cupa Greciei. Oficialii lui Aris au fugărit-o pe arbitra Stephanie Frappart

Au fost momente şocante după ultimul fluier al finalei Cupei Greciei dintre Panathinaikos şi Aris (1-0). Arbitra Stephanie Frappart a fost fugărită de jucătorii şi oficialii din stafful lui Aris.

Reclamă

Partida transmisă exclusiv în AntenaPLAY a avut trei cartonaşe roşii, dintre care două pentru Aris. Golul victoriei lui Panathinaikos a venit în ultima secundă a meciului, în al şaptelea minut al prelungirilor. După ce meciul s-a reluat, Frappart a fluierat finalul.

A fost momentul în care unii jucători ai lui Aris s-au îndreptat ameninţător către arbitra din Franţa, în jurul căreia au apărut imediat oamenii de ordine de pe teren. Apoi, ea a fost urmărită până la tunel de furioşii fotbalişti.

Mai mult, chiar şi antrenorul lui Aris a fost surprins îndreptându-se ameninţător către Stephanie Frappart, care a fost protejată în aceste zeci de secunde de coşmar şi de colegii din echipă.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

11:30

Trei „tricolori” pot rata meciul României din optimile EURO 2024! Alertă la națională, înainte partidei cu Slovacia

11:22

Mesajul special al României, în ziua meciului cu Slovacia! Ce au transmis „tricolorii” înaintea ultimul duel din Grupa E

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și