Închide meniul

„Ce a fost schimbat de data asta?” Răspunsul lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a câştigat campionatul cu 3 etape înainte de final!

Bogdan Stănescu Publicat: 3 iunie 2024, 19:15

Reclamă
„Ce a fost schimbat de data asta? Răspunsul lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a câştigat campionatul cu 3 etape înainte de final!

"Ce a fost schimbat de data asta?" Răspunsul lui Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, alături de jucătorii FCSB-ului şi de preşedintele Vali Argăseală / Profimedia Images

Mihai Pintilii a fost întrebat ce a fost schimbat sezonul acesta la FCSB şi a expus motivele pentru care „roş-albaştrii” au cucerit la pas titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost campioană cu 3 etape înainte de final, după ce a învins-o pe Farul în etapa a 7-a din play-off.

„Ce a fost schimbat de data asta?” Răspunsul lui Mihai Pintilii, după ce FCSB a câştigat campionatul cu 3 etape înainte de final!

(n.r. – Ce a fost schimbat de data asta?) Constanța, plus faptul că nu am mai pierdut cu echipele mici. Noi începeam foarte prost campionatul, aveam de recuperat puncte ca să intrăm în play-off. N-am pierdut în meciurile cu miză. Am pierdut cu Rapid, dar în rest nu. Plus, atmosfera, s-a unit vestiarul, un grup frumos”, a spus Mihai Pintilii la „Un Podcast„.

Mihai Pintilii a dezvăluit ce se întâmplă la antrenamentele FCSB-ului. Delegatul campioanei a vorbit despre atmosfera din interiorul echipei patronate de Gigi Becali.

Cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii la cârma echipei, FCSB a câștigat un nou titlu de campioană după o pauză de 9 ani. Acum, Pintilii a dezvăluit ce relație are cu jucătorii care au câștigat actualul sezon de Liga 1.

Reclamă
Reclamă

„Îmi doresc ca ei să progreseze”

Delegatul campioanei a dezvăluit că își permite să ridice tonul la jucători, având în vedere că se află în staff-ul FCSB-ului de o perioadă lungă de timp.

De asemenea, Pintilii a vorbit și despre Elias Charalambous și a spus că tehnicianul este o fire mai calmă, care îl temperează.

„Eu mă mai enervez la antrenamente şi mai țip la ei, că îmi permit. Elias fiind din altă ţară e mai calm.

Reclamă

Şi mie îmi mai zice ‘Calm, calm’, dar ăsta sunt eu. În viaţa de zi cu zi sunt, dar la antrenamente sunt lucruri care ţin de antrenament, clar îmi doresc ca ei să progreseze, nu să stagneze, să stea aici”, a mai spus Mihai Pintilii pentru sursa citată.

„A venit cu teancul!” Mihai Pintilii a avut un şoc după amenda primită de Siyabonga Ngezana la FCSB: „Du-te, mă, de aici!”

Siyabonga Ngezana a primit amendă în trecut la FCSB! Mihai Pintilii a povestit că fundaşul central al „roş-albaştrilor” a fost pus să achite 200 de euro.

Modul în care a venit Ngezana să achite amenda l-a impresionat pe Mihai Pintilii. A decis să renunţe să îi mai ia banii.

Eu sunt genul care vrea să se muleze după jucători. Eu cred că aşa reuşeşti.

Nu dau amenzi de 500 de euro, nu se întâmplă chestia asta. I-am dat amendă lui Ngezana 200 de euro şi a venit cu teancul atât. Avea 1.000 de euro, dar în lei. I-am zis ‘Măi, omule, tu trebuie să aduci 200 de euro’. Nu ştia banii, săracul. I-am dat banii înapoi: ‘Du-te, mă, de aici’.

Sunt nişte chestii, trebuie să te mulezi un pic după ei.

Trebuie să mai ştii să închizi un ochi la unul care merită. La ăla care nu merită, poţi să îl tragi de urechi, să ai discuţii cu el, să îl tragi separat. Niciodată nu mi-a plăcut să critic jucătorul de faţă cu tot grupul. Mi se pare că e umilinţă. Mai bine îl chemi separat, în birou. Îi zic în faţă prima oară, a doua oară, dacă nu înţelege, înseamnă că e vina lui”, a mai mărturisit Mihai Pintilii, pentru sursa citată.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și