Închide meniul

Darren Cahill, bornă impresionantă după ce Jannik Sinner va deveni lider mondial! Performanţă remarcabilă a australianului

Viviana Moraru Publicat: 4 iunie 2024, 18:46

Reclamă
Darren Cahill, bornă impresionantă după ce Jannik Sinner va deveni lider mondial! Performanţă remarcabilă a australianului

Darren Cahill, bornă impresionantă după ce Jannik Sinner va deveni lider mondial

Darren Cahill, în timpul unui meci al lui Jannik Sinner/ Profimedia

Darren Cahill va atinge o bornă impresionantă, după ce Jannik Sinner va deveni noul lider mondial în clasamentul ATP. Fostul antrenor al Simonei Halep va obţine astfel o performanţă remarcabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darren Cahill a înregistrat un nou succes. Antrenorul italian îl pregăteşte pe Jannik Sinner, cel care de luni va deveni lider mondial, profitând de abandonul lui Novak Djokovic, de la Roland Garros.

Darren Cahill, bornă impresionantă după ce Jannik Sinner va deveni lider mondial

Darren Cahill va ajunge astfel de patru ori lider mondial, alături de jucătorii pe care îi antrenează. Australianul îl pregătea pe Lleyton Hewitt, în 2001, când acesta devenea cel mai tânăr lider mondial din istoria tenisului.

Ulterior, doi ani mai târziu, Darren Cahill îl ducea pe Andre Agassi din nou pe primul loc ATP, americanul devenind, la momentul respectiv, cel mai în vârstă lider mondial din istorie. Recordul lui Agassi a fost doborât de Roger Federer, în 2018, atunci când elveţianul urca din nouîn fotoliul de lider.

În 2017, Darren Cahill o ajuta pe Simona Halep să urce pe primul loc în clasamentul WTA. Românca reuşea să atingă această performanţă fabuloasă în 2017, la turneul de la Beijing. Antrenorul australian nu a însoţit-o pe „Simo” la turneul din China, alături de ea fiind Andrei Pavel, însă acesta încă era tehnicianul ei.

Reclamă
Reclamă

Astfel, Jannik Sinner este al patrulea jucător pe care Darren Cahill îl ajută să devină lider mondial. Italianul va urca pe prima poziţie din lume de luni, după ce se va sfârşi Roland Garros.

Sinner este calificat în semifinalele de la Roland Garros, şi indiferent de rezultatul pe care îl va obţine la Grand Slam-ul de la Paris, italianul va fi noul număr 1 ATP, dat fiind faptul că Novak Djokovic s-a retras şi va pierde puncte.

În semifinale, Jannik Sinner se va duela cu învingătorul dintre Carlos Alcaraz şi Stefanos Tsitsipas. Italianul este campionul en-titre de la Australian Open, după ce l-a învins în finală pe Novak Djokovic.

Reclamă

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al Openului francez. Decizia lui Nole a venit după accidentarea de la genunchi.

Din păcate pentru Novak Djokovic, verdictul medicilor după RMN-ul la care a fost supus marţi indică o ruptură a meniscului drept. El urma să evolueze împotriva lui Casper Ruud în sferturile de finală, astfel că finalistul din ultimii doi ani va ajunge în semifinale.

„Novak Djokovic s-a retras de la Rolad Garros din cauza problemelor avute la genunchiul drept. Îi urăm lui Nole o recuperare cât mai rapidă”, se arată pe contul de Instagram al Openului francez.

Sârbul l-a învins în optimi pe argentinianul Francisco Cerundolo, după un „thriller” de 4 ore și 37 de minute. Dar acest meci i-a cauzat mai multe probleme decât s-ar fi aşteptat.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și