Închide meniul

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024

Dan Roșu Publicat: 4 iunie 2024, 18:00 / Actualizat: 4 iunie 2024, 19:07

Reclamă
Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al Openului francez. Decizia lui Nole a venit după accidentarea de la genunchi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate pentru Novak Djokovic, verdictul medicilor după RMN-ul la care a fost supus marţi indică o ruptură a meniscului drept. El urma să evolueze împotriva lui Casper Ruud în sferturile de finală, astfel că finalistul din ultimii doi ani va ajunge în semifinale.

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024

„Novak Djokovic s-a retras de la Rolad Garros din cauza problemelor avute la genunchiul drept. Îi urăm lui Nole o recuperare cât mai rapidă”, se arată pe contul de Instagram al Openului francez.

Sârbul l-a învins în optimi pe argentinianul Francisco Cerundolo, după un „thriller” de 4 ore și 37 de minute. Dar acest meci i-a cauzat mai multe probleme decât s-ar fi aşteptat.

Novak Djokovic a fost condus cu 2-1 la seturi, însă a revenit formidabil şi s-a impus în setul decisiv cu scorul de 6-3, pentru a obţine astfel biletele pentru sferturile Grand Slam-ului de la Paris. Totuşi, probleme de la genunchi l-au forţat să se retragă.

Reclamă
Reclamă 4

Djokovic a avertizat după meciul cu Cerundolo că s-ar pute retrage

După efortul uriaş depus în duelul din optimi, Novak Djokovic a anunţat la conferinţa de presă că acesta ar putea fi ultimul său meci la această ediţie de la Roland Garros.

„Vom vedea ce se întâmplă. O să mai fac un control și apoi voi putea spune mai multe. Vom vedea după examinări dacă voi putea să stau pe teren și să mai joc un meci. A plouat, condițiile de joc sunt grele, iar umiditatea este mare. Aceste modificări sunt cele mai vizibile pe zgură și trebuie să avem grijă de suprafață.

În ceea ce privește calitatea terenului, Roland Garros este cel mai bun din lume, cunosc oamenii care întrețin zgura și am vorbit astăzi cu unul dintre ei în timpul încălzirii.

Reclamă

Azi, accidentarea la genunchi s-a întâmplat din cauza terenului, deoarece am alunecat de câteva ori, iar argila nu a fost răspândită uniform peste tot. Organizatorii ar trebui să aibă mai multă grijă!”, a spus Djokovic, la conferinţa de presă de luni.

În urma retragerii lui Novak Djokovic, Jannik Sinner a devenit primul italian care ocupă numărul unu mondial. De asemenea, aceasta este încă o realizare incredibilă şi pentru Darren Cahill. Este al treilea jucător pe care îl aduce în fotoliul de lider, după Andre Agassi şi Lleyton Hewitt.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și