Închide meniul

Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei: „Ne îndreptăm în direcţia cea bună”

Alex Masgras Publicat: 6 iunie 2024, 13:49

Reclamă
Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei: „Ne îndreptăm în direcţia cea bună

Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei: "Ne îndreptăm în direcţia cea bună"

Fred Vasseur, după Marele Premiu de la Monaco / Profimedia

Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei. Charles Leclerc s-a impus etapa trecută în Marele Premiu de la Monaco şi s-a impus în premieră în Principat. Înaintea cursei de pe circuitul Gilles Vileneuve, Fred Vasseur, şeful celor de la Ferrari, este extrem de încrezător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™ revine la finalul acestei săptămâni, cu Marele Premiu al Canadei. Cursa este duminică, de la ora 21:00, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Entuziasmul de la Ferrari este la cote înalte, înaintea Marelui Premiu al Canadei: „Ne îndreptăm în direcţia cea bună”

Fred Vasseur spune că Ferrari merge în Canada la fel cum a mers în Japonia, după victoria lui Sainz din Australia. De asemenea, şeful echipei este încântat de modul în care lucrează echipa şi spune că distanţa dintre Red Bull, McLaren şi Ferrari este foarte mică:

„Mai devreme în acest sezon, am mers în Japonia cu mult entuziasm după victoria lui Carlos din Australia. Acum avem acelaşi sentiment înainte de Canada, după victoria de acasă a lui Charles.

Toată lumea este pregătită pentru acest Grand Prix. Circuitul din Montreal este foarte diferit de cel din Principat, chiar dacă există şi aici viraje lente. În general, este mult mai rapid, necesită mai puţină apăsare la sol şi oferă mai multe şanse de a depăşi. Asta nu înseamnă că abordarea noastră se schimbă.

Reclamă
Reclamă

Ne îndreptăm în direcţia cea bună din punct de vedere tehnic, al strategiei şi a felului în care lucrează echipa.

Totul se datorează faptului că am muncit din greu şi am reuşit să micşorăm diferenţa faţă de lider. Diferenţa dintre noi, McLaren şi Red Bull este însă foarte mică şi cele mai mici detalii pot face diferenţa”, a spus Fred Vasseur, potrivit formu1a.uno.

Calificările Marelui Premiu al Canadei vor avea loc sâmbătă, de la ora 22:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa din Canada va avea loc duminică seară, de la ora 20:45, în direct pe Antena Stars şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și