Închide meniul
VIDEO

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei: „Asta doare! Echipa avea nevoie de puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 13:28

Reclamă
Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei: „Asta doare! Echipa avea nevoie de puncte!

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc/ Profimedia

Charles Leclerc a tras primele concluzii, după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Ferrari a transmis că rezultatul înregistrat de echipă a fost unul dureros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Canadei a fost în direct pe AntenaStars şi live în AntenaPLAY. Max Verstappen a triumfat la Montreal.

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc a fost nevoit să abandoneze în Canada, din cauza unor probleme la monopost. De cealaltă parte, nici Carlos Sainz nu a încheiat cursa, după ce şi-a lovit maşina.

După cursă, Leclerc a declarat că trebuie să se analizeze monopostul său, pentru a se identifica problema care l-a forţat să se retragă.

„Sincer să fiu, nu sunt prea multe de spus, cu excepţia problemelor de la motor care ne-au costat totul. La un anumit punct, am încercat să forţăm pe slick-uri, mai multe şanse au fost să nu meargă. Dar a trebuit să testăm, pentru că având problema la motor, am fost oricum out din cursă la un moment dat.

Reclamă
Reclamă

După asta, a fost extrem de dificil să fac toate schimbările la motor pe care echipe mi le cerea, în acelaţi pierdeam câte o jumătate de secundă pe tur. Cred că nu ar trebui să reacționăm exagerat cu ritmul mașinii. Avem week-end-uri bune, dar şi ele.

Deci, aşa cum nu am reacţionat prea mult după Monaco, aşa trebuie să o facem şi acum. Dar asta doare! Erau multe puncte pentru echipă, cu ambele monoposturi retrase din cursă. Trebuie să analizăm problemele de la monopost”, a declarat Charles Leclerc, conform formula1.com.

Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei

Red Bull a primit o lovitură, după Marele Premiu al Canadei. Sergio Perez a primit o penalizare de trei poziţii pe grila de start în următoarea cursă a sezonului, de la Barcelona.

Reclamă

Spre deosebire de colegul de echipă, Sergio Perez a avut o cursă dezastruoasă. Mexicanul a fost nevoit să abandoneze în turul 53 al cursei din Canada. Pilotul mexican a lovit cu spatele maşinii un parapet şi nu a mai putut continua.

Acesta a fost chemat la boxe imediat, spatele monopostului său fiind foarte avariat. Acesta a fost penalizat deoarece şi-a dus singur maşina la boxe, maşina fiind puternic avariată.

Pentru a evita penalizarea de trei poziţii pe grilă, Sergio Perez ar fi trebuit să rămână pe circuit, în locul în care s-a lovit de parapete, pentru ca safety-car-ul să intervină să să-i fie scos monopostul din zona respectivă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1. Dramatism total în Supercupa CAF, care este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și