Închide meniul
VIDEO

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei: „Asta doare! Echipa avea nevoie de puncte!”

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 13:28

Reclamă
Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei: „Asta doare! Echipa avea nevoie de puncte!

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc/ Profimedia

Charles Leclerc a tras primele concluzii, după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Ferrari a transmis că rezultatul înregistrat de echipă a fost unul dureros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Canadei a fost în direct pe AntenaStars şi live în AntenaPLAY. Max Verstappen a triumfat la Montreal.

Charles Leclerc, concluzii după cursa de coşmar din Marele Premiu al Canadei

Charles Leclerc a fost nevoit să abandoneze în Canada, din cauza unor probleme la monopost. De cealaltă parte, nici Carlos Sainz nu a încheiat cursa, după ce şi-a lovit maşina.

După cursă, Leclerc a declarat că trebuie să se analizeze monopostul său, pentru a se identifica problema care l-a forţat să se retragă.

„Sincer să fiu, nu sunt prea multe de spus, cu excepţia problemelor de la motor care ne-au costat totul. La un anumit punct, am încercat să forţăm pe slick-uri, mai multe şanse au fost să nu meargă. Dar a trebuit să testăm, pentru că având problema la motor, am fost oricum out din cursă la un moment dat.

Reclamă
Reclamă 4

După asta, a fost extrem de dificil să fac toate schimbările la motor pe care echipe mi le cerea, în acelaţi pierdeam câte o jumătate de secundă pe tur. Cred că nu ar trebui să reacționăm exagerat cu ritmul mașinii. Avem week-end-uri bune, dar şi ele.

Deci, aşa cum nu am reacţionat prea mult după Monaco, aşa trebuie să o facem şi acum. Dar asta doare! Erau multe puncte pentru echipă, cu ambele monoposturi retrase din cursă. Trebuie să analizăm problemele de la monopost”, a declarat Charles Leclerc, conform formula1.com.

Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei

Red Bull a primit o lovitură, după Marele Premiu al Canadei. Sergio Perez a primit o penalizare de trei poziţii pe grila de start în următoarea cursă a sezonului, de la Barcelona.

Reclamă

Spre deosebire de colegul de echipă, Sergio Perez a avut o cursă dezastruoasă. Mexicanul a fost nevoit să abandoneze în turul 53 al cursei din Canada. Pilotul mexican a lovit cu spatele maşinii un parapet şi nu a mai putut continua.

Acesta a fost chemat la boxe imediat, spatele monopostului său fiind foarte avariat. Acesta a fost penalizat deoarece şi-a dus singur maşina la boxe, maşina fiind puternic avariată.

Pentru a evita penalizarea de trei poziţii pe grilă, Sergio Perez ar fi trebuit să rămână pe circuit, în locul în care s-a lovit de parapete, pentru ca safety-car-ul să intervină să să-i fie scos monopostul din zona respectivă.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și