Închide meniul
VIDEO

Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei! Sergio Perez, penalizat cu trei poziţii pe grilă în următoarea cursă

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 9:59

Reclamă
Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei! Sergio Perez, penalizat cu trei poziţii pe grilă în următoarea cursă

Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei

Sergio Perez/ Profimedia

Red Bull a primit o lovitură, după Marele Premiu al Canadei. Sergio Perez a primit o penalizare de trei poziţii pe grila de start în următoarea cursă a sezonului, de la Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu al Canadei a fost în direct pe AntenaStars şi live în AntenaPLAY. Max Verstappen a triumfat, după o desfăşurare spectaculoasă de evenimente.

Lovitură pentru Red Bull, după Marele Premiu al Canadei

Spre deosebire de colegul de echipă, Sergio Perez a avut o cursă dezastruoasă. Mexicanul a fost nevoit să abandoneze în turul 53 al cursei din Canada. Pilotul mexican a lovit cu spatele maşinii un parapet şi nu a mai putut continua.

Acesta a fost chemat la boxe imediat, spatele monopostului său fiind foarte avariat. Acesta a fost penalizat deoarece şi-a dus singur maşina la boxe, maşina fiind puternic avariată.

Pentru a evita penalizarea de trei poziţii pe grilă, Sergio Perez ar fi trebuit să rămână pe circuit, în locul în care s-a lovit de parapete, pentru ca safety-car-ul să intervină să să-i fie scos monopostul din zona respectivă.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, pe lângă penalizarea primită de Sergio Perez, şi Red Bull a primit o amendă, notează formula1.com. Oficialii echipei campioane vor fi nevoiţi să plătească suma de 25.000 de euro, pentru că membrii echipei lui Perez au fost cei care l-au chemat pe acesta înapoi la boxe.

Vezi momentul în care Sergio Perez a abandonat:

Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei: „Am pierdut cursa din cauza Safety Car-ului! Nu am făcut o treabă bună ca echipă”

Lando Norris a avut o primă reacţie după Marele Premiu al Canadei, cursă pe care a terminat-o pe locul doi, în spatele liderului mondial, Max Verstappen. Spectacolul din Canada a fost live în AntenaPLAY.

Reclamă

La începutul cursei, Norris i-a depăşit pe Max Verstappen şi George Russel şi a luat un avantaj considerabil, punând chiar şi câte două secunde pe tur între el şi cei doi. Prima intervenţie a Safety Car-ului, după accidentul lui Logan Sargeant, i-a dat planurile peste cap.

Britanicul a ratat intrarea la boxe, înaintea de intervenţia Safety Car-ului. A fost nevoit apoi să mai facă un tur în spatele ei şi, după intrarea la boxe, să iasă abia pe 3, după Verstappen şi Russel.

„Am avut viteza de a câştiga. Am avut ghinion cu Safety Car-ul. Conduceam la o distanţă de 15 secunde. Safety Carul a distrus asta. Câteodată se întâmplă asta. Pe de altă parte, Safety Car-ul m-a ajutat în Miami să câştig o cursă.

Azi, „m-a ajutat” să pierd o cursă. Cred că altfel am fi câştigat. Aşa e în Formula 1, câteodată norocul e de partea ta, altă dată nu este. Trebuia să câştigăm azi şi nu am făcut-o. Nu am făcut o treabă bună ca echipă. E ceva ce vom discuta după.”, a spus Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei, citat de autosport.com.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și