Închide meniul

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac”

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 14:37

Reclamă
Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top este ca dubla câştigătoare de Grand Slam să revină la forma fizică pe care o avea înainte de suspendarea pentru dopaj venită în octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a revenit în această primăvară, iar jocul ei de la Miami, împotriva Paulei Badosa, a fost unul promiţător, chiar dacă Simo a fost învinsă. Au apărut apoi problemele fizice şi Halep a fost nevoită să se retragă la Paris, în timpul partidei cu McCartney Kessler.

Rămâne de văzut dacă Simo se va reface din punct de vedere fizic, la 32 de ani. Ritmul impus de jucătoarele de top din acest moment este unul greu de susţinut, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina făcând legea.

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu

„Nu va fi simplu. A stat aproape doi ani deoparte. Eu nu am o problemă legată de capacitatea tehnică a Simonei. Din punct de vedere fizic ea întâmpină probleme. S-a antrenat, dar competiţia e cu totul şi cu totul altceva.

Dacă ea va rezista fizic, sunt convins că va reveni la nivelul la care se afla înainte de suspendare. Un tenis fără Simona e atât de sărac. Eu o aştept cât mai repede pe teren, pentru că cu ea e altceva”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee. Fostul număr 1 WTA s-a întors în circuitul profesionist în luna martie, la Miami. Pauza de un an şi jumătate s-a resimţit, iar de atunci, Halep a mai jucat doar un set la Trophee Clarins, la Paris.

„Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.

Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Reclamă

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare, că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep, potrivit sport.ro.

Pe 15 iunie, la Cluj, Simona Halep va juca într-un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, împotriva perechii Steffi Graf / Andre Agassi. Cei doi mari campioni ai tenisului vin pentru prima oară în România.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:58

Nicușor Bancu va rata următorul meci de la EURO 2024, în cazul unei calificări în optimi! Lovitură pentru Edi Iordănescu

19:53

România, salvată de VAR la EURO 2024! Ianis Hagi a scos penalty după o fază controversată. Daniel Siebert şi-a schimbat decizia

19:47

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și