Închide meniul

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac”

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 14:37

Reclamă
Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu

Simona Halep, în timpul unui meci - Profimedia Images

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top este ca dubla câştigătoare de Grand Slam să revină la forma fizică pe care o avea înainte de suspendarea pentru dopaj venită în octombrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona a revenit în această primăvară, iar jocul ei de la Miami, împotriva Paulei Badosa, a fost unul promiţător, chiar dacă Simo a fost învinsă. Au apărut apoi problemele fizice şi Halep a fost nevoită să se retragă la Paris, în timpul partidei cu McCartney Kessler.

Rămâne de văzut dacă Simo se va reface din punct de vedere fizic, la 32 de ani. Ritmul impus de jucătoarele de top din acest moment este unul greu de susţinut, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka sau Elena Rybakina făcând legea.

Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu

„Nu va fi simplu. A stat aproape doi ani deoparte. Eu nu am o problemă legată de capacitatea tehnică a Simonei. Din punct de vedere fizic ea întâmpină probleme. S-a antrenat, dar competiţia e cu totul şi cu totul altceva.

Dacă ea va rezista fizic, sunt convins că va reveni la nivelul la care se afla înainte de suspendare. Un tenis fără Simona e atât de sărac. Eu o aştept cât mai repede pe teren, pentru că cu ea e altceva”, a spus Gică Popescu, pentru Antena Sport.

Reclamă
Reclamă 4

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee

Simona Halep a dezvăluit de ce amână revenirea în turnee. Fostul număr 1 WTA s-a întors în circuitul profesionist în luna martie, la Miami. Pauza de un an şi jumătate s-a resimţit, iar de atunci, Halep a mai jucat doar un set la Trophee Clarins, la Paris.

„Am ceva probleme la genunchi, dar nu știu încă exact ce am de făcut și ce se întâmplă. Am de așteptat niște rezultate și după voi lua o decizie să văd ce fac și când revin.

Este gravă, pentru că se umflă. Am ceva lichid tot timpul după ce joc meci oficial. Când joc la antrenamente nu am probleme, dar la meci oficial mă deranjează un pic.

Reclamă

Doctorii spun că nu este atât de gravă, pentru că au fost multe lucruri mai mai grave de acest gen de accidentare, dar trebuie să am răbdare, că nu mai sunt nici așa de tânără. Totuși, articulațiile mele sunt uzate, după 20 de ani de sport, și trebuie să am răbdare”, a declarat Simona Halep, potrivit sport.ro.

Pe 15 iunie, la Cluj, Simona Halep va juca într-un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, împotriva perechii Steffi Graf / Andre Agassi. Cei doi mari campioni ai tenisului vin pentru prima oară în România.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și