Închide meniul

OFICIAL | Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul de 36 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 13:29

Reclamă
OFICIAL | Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj! Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul de 36 de ani

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj

Cristian Bălgradean, într-un meci pentru CFR Cluj / SPORT PICTURES via Hepta

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj, după patru ani petrecuţi în Gruia. Dan Petrescu a decis să nu se mai bazeze pe portarul care are şi o selecţie la naţionala României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălgrădean a fost rezervă de lux în sezonul care tocmai s-a încheiat. Nu a jucat nici măcar un minut în ultima ediţie de campionat. Tânărul Răzvan Sava a fost preferat între buturile ardelenilor.

Cristian Bălgrădean este OUT de la CFR Cluj!

Contractul lui „Pufi” nu a mai fost prelungit de oficialii clubului, iar despărţirea este acum oficială.

Mulțumim, Cristi Bălgrădean!

Clubul CFR 1907 Cluj anunță încheierea colaborării cu portarul Cristi Bălgrădean, al cărui contract a ajuns la final

Reclamă
Reclamă 4

Venit în Gruia în vara anului 2020, Bălgrădean a apărat poarta echipei noastre în 66 de partide, dintre care 20 în competițiile europene, obținând două titluri de Campion și o Supercupă alături de CFR Cluj

Îți mulțumim, Cristi, pentru toată munca depusă și îți urăm mult succes!„, se arată în comunicatul postat de CFR Cluj pe reţelele sociale.

Reclamă

Bălgrădean semnase cu CFR Cluj după trei sezoane petrecute la FCSB. Câştigase Cupa României cu roş-albaştrii, în 2020.

Dan Petrescu a început „curăţenia” la CFR şi a renunţat deja la Filippo Falco, Petar Mamic şi Omar El Kaddouri. Cu toţii ajunseseră la Cluj-Napoca la începutul anului.

CFR Cluj a anunţat că a adus un fundaş de naţională

Dan Petrescu a dat lovitura pe piaţa transferurilor. CFR Cluj a anunţat transferul fundaşului dreapta kosova, Armend Thaqi.

Thaqi a jucat până acum doar în Kosovo şi a fost adversarul celor de la FCFR Cluj în momentul în care ardelenii au jucat cu FC Ballkani.

Bine ai venit, Armend Thaqi! Suntem bucuroși să vă anunțăm că Armend Thaqi este noul nostru fundaș dreapta. Originar din Kosovo, Thaqi a evoluat până acum în țara sa natală. Un pasator decisiv desăvârșit, Armend vine în Gruia de la FC Ballkani, fosta noastră adversară din grupele Conference League, echipă pentru care a bifat 172 de apariții, dintre care 33 doar în competițiile europene, semnând 15 goluri și 36 de assist-uri!

În 2017, Thaqi a primit prima sa convocare la Echipa Națională a Republicii Kosovo, bifând până acum 5️ prezențe pentru reprezentativa țării sale. Îi urăm bun venit în Gruia și cât mai multe reușite alături de noi!„, a anunţat CFR Cluj.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:36

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

19:27

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România! Fază superbă reuşită de tricolori

19:21

Ucraina – Belgia 0-0. Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

18:59

FotoAtmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

18:54

LIVE TEXTSlovacia – România 1-1. Răzvan Marin a egalat din penalty. Ianis Hagi a obţinut lovitura de pedeapsă. Clasamentul

18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și